13 libri di autori maltesi Hai bisogno di leggere

TheMummichogblog è un partecipante al Amazon Services LLC Associates programma, un programma di affiliazione pubblicitario progettato per fornire un mezzo per siti per guadagnare tariffe pubblicitarie con la pubblicità e il link al amazon.com. Amazon, il logo di Amazon, AmazonSupply, e il logo AmazonSupply sono marchi di Amazon.com, Inc. o delle sue affiliate.

Bono: Undertow
Undertow es una colección de narrativas cautivador de los migrantes y los malteses sobre su experiencia de viajar, y la construcción de una sensación de hogar. Las historias siguen los diferentes trayectos gente toma, y ​​la continuidad entre la idea de ‘patria’ y la vida presente. Las presentaciones de libros Jueves 16 de junio.

lectura del GIF
¿Quieres ganar esta hermosa pila de novelas increíbles? Jefe de más a nuestro puesto de Facebook y nos dice qué libro maltés es su favorito, y usted podría ganar estas hermosas Sette Libri para Sette Giugno de Merlin Editores!
El artículo se ha actualizado para corregir el título “Fil-Mergħat tal-Impossibbli”.

13 Books By Maltese Authors You Need To Read This Summer

———–

13 Buku Ku Pangarang Maltese Anjeun ngabutuhkeun Ka Baca Ieu Summer

Summer téh ngan sabudeureun sudut sarta kami tungtungna bisa méakkeun waktu lounging ku laut ku inuman panjang, sarta buku alus. Lamun ditéang hal saeutik hiji ngadeukeutan ka imah ti Mordor, Anjeun bisa wanna pariksa kaluar 13 judul ieu endah ku pangarang Maltese.

Hatur nuhun ka babaturan kami di Merlin Penerbit kami boga tumpukan geulis ti 7 buku ieu méré jauh hiji meunangna untung, jadi maca dina ningali kumaha bisa jadi Hormat!

Harley Quinn Reading
1. DAK li l-lejl iħallik tgħid, Pierre J. Mejlak
Salaku salah sahiji hijina dua buku Maltese ka kantos geus meunang Hadiah EU keur Sastra, ieu téh must-baca keur pencinta fiksi kontemporer.

2. Naon kajadian di Brussel tetep di Brussel, Ġużè Stagno
Judulna notwithstanding, ieu Palasik Stagno di Maltese, a nyokot hilarious na topics dina nu nyicingan di pulo Maltese quintessential nyungsi diri di ibukota Uni Éropa. Ogé ciri naon jigana adegan séks pangpanjangna dina sastra Maltese, di 5,000 kecap jeung cacah.

3. Kulħadd ħalla isem warajh, Clare Azzopardi
Jigana nu nulis best of generasi nya, ieu téh Azzopardi di pangalusna nya. Kulħadd ħalla isem warajh kieu carita salapan karakter bikang unforgettable.

4. Sqaq l-Infern, Simon Bartolo na Loranne Vella
Sqaq l-Infern nyaeta téhnisna buku barudak, tapi loba maca ku dewasa sarta kamungkinan Malta urang buku kawin silang kahiji, buku na dua sequels na sempet dibawa implengan kana literatur Maltese, shattering sadayana rékaman jualan lokal dina prosés.

Spongebob Reading
5. Il-Ħajja Sigrieta tan-Nanna Ġenoveffa, Trevor Zahra
Malta urang raunchiest tur kawentar nanna – ieu Dewasa Ngan carita nyaeta kudu-dibaca. A seuri menit a.

6. fil-Mergħat tal-Impossibbli, John Bonello
Steve Ebejer teu rata Anjeun traveler waktos. Na mangrupa kakuatan teu bisa kakadalian, nu hartosna anjeunna tiasa milarian nyalira sedot kaluar tina hadir tur dialungkeun kana sejen waktu jeung tempat di momen nanaon. Sarta unggal waktu manéhna geus nyimpen dunya. Jadi gripping anjeun moal bisa antosan mun meunang leungeun Anjeun dina sequel na Jien Wieħed Minnhom

7. X’Seta ‘Ġralu Lil Kevin Cacciattolo ?, Tandaan Vella
Tien Juara édisi mimiti kompetisi Abbozz pikeun tulisan anyar seger. Nyampurnakeun pikeun sakabéh jalma anu cicing budak leutik maranéhanana dina eighties.

8. mangrupa-Sriep Reġgħu Saru Velenużi, Alex Vella gera
buku sempet ngabalukarkeun ririweuhan badag nalika diterbitkeun, sabagean pikeun plot na revolving sabudeureun plot samaran jeung maehan Perdana Mentri DOM Mintoff, sabagean keur notoriety panulis urang kalawan eksplisit, pamandangan kelamin geulis grafis.

orok Reading
9. Qed Nistenniek Nieżla max-Xita, Pierre J. Mejlak
The watesan buku dékade anak – Mejlak dieu nempokeun carana literatur Maltese bisa motong ujung, kosmopolitan jeung senang.

10. Gramma, Leanne Ellul
A tambahan panganyarna ka kanon, Gramma janten judul fiksi panggancangna-jualan taun ka tukang – eta mangrupakeun interpretasi kacida-muatan hirup kalawan anorexia. Gramma diideuan ku pangalaman pribadi hiji Leanne urang sorangan jeung brings kaluar realitas nu nyeri tina sangsara jelema ti gangguan dahar.

11. Lucy Min ?, Lara Calleja
novél perdana ieu peupeus catetan jualan dina wengi buku-Signing. Carita fiksi anu ngahalangan hiji chord kalawan pamiarsa urban ngora, anu nangtukeun jeung tokoh utama dina buku. Lucy nyaéta gadis “anu terang nanaon”. Manehna teu boga pamanggih cara nahan banner di hiji protes lingkungan; manéhna geus kungsi katempo hiji lalaki taranjang; manehna kungsi runtuyan kaping naon naon lajeng manehna patepung George.

Sherlock Reading
12. Dina Ngaran sahiji Pangeran, Liam Gauci
Kalawan Dina Ngaran sahiji Pangeran, Liam Gauci cements peran minangka sajarah ngora paling dinamis Malta urang, sarta subjek masalah – corsairs Maltese salila taun Orde – cocog jeung minat tepa ti pendekatan-Na. Bolstered ku panalungtikan ti Archives Notarial, Gauci presents corsairing salaku usaha – euweuh deui, moal kirang – nu ieu sakitu legana ngajalankeun ku warni, Asép Sunandar Sunarya kosmopolitan ti karakter anu bener ngan kaluar pikeun earn Buck gancang.

13. Dua, Teodor Reljić
Elizabeth, dina liburan usum panas taunan nya di Malta kalawan kulawarga nya, miboga serangan jantung sarta slips ka koma hiji. Kalawan henteu tanda recovery on cakrawala dina anak muda nya William geus leungit. Tapi indung William urang tuh cuti hal balik. Carita manehna bakal ngabejaan manehna, ngeunaan hiji budak ngora ngaranna Vermillion, anu cicing antara dua pasir dina taneuh jauh.

Bonus: Undertow
Undertow mangrupakeun kempelan captivating of narratives of migran jeung jalma Maltese ngeunaan pangalaman maranéhanana iinditan, sarta diwangun rasa imah. Carita turutan journeys béda jalma butuh, sarta kontinuitas antara pamanggih ‘tanah air’ na kahirupan hadir. Buku ngajalankeun Kemis 16 Juni.

bacaan GIF
Hayang meunang tumpukan ieu anca novel endah? Sirah kana leuwih ka pos Facebook urang jeung ngabejaan urang mana buku Maltese nyaeta favorit anjeun, jeung anjeun bisa meunang ieu Sette Libri geulis keur Sette Giugno ti Merlin Penerbit!
artikel geus diropéa pikeun ngabenerkeun judul “fil-Mergħat tal-Impossibbli”.

13 Books By Maltese Authors You Need To Read This Summer

———–

13 Books By Waandishi Kimalta unahitaji kusoma haya Summer

Summer ni karibu tu kona na tunaweza hatimaye kutumia muda lounging na bahari na kunywa kwa muda mrefu, na kitabu nzuri. Kama wewe ni kuangalia kwa kitu kidogo karibu na nyumbani kuliko Mordor, unaweza Wanna angalia hizi 13 vyeo kushangaza na waandishi Kimalta.

Shukrani kwa rafiki yetu katika Merlin Publishers tuna stack mazuri ya 7 ya vitabu hivi kwa kutoa mbali na mshindi mmoja bahati, ili kusoma ili kuona jinsi inaweza kuwa yako!

Harley Quinn Reading
1. Dak li l-lejl iħallik tgħid, Pierre J. Mejlak
Kama mmoja wa vitabu viwili tu Kimalta ya milele alishinda Tuzo ya EU kwa Fasihi, hii ni lazima-kusoma kwa wapenzi wa tetesi kisasa.

2. Nini kinatokea katika Brussels anakaa katika Brussels, Guze Stagno
Title bila ya kujali, hii ni classic Stagno katika Kimalta, hilarious na kugusa hisia kuchukua juu quintessential Kimalta Kisiwani kutafuta mwenyewe katika mji mkuu wa Umoja wa Ulaya. Pia makala yaliyo uwezekano mrefu eneo ngono katika maandiko Kimalta, katika maneno 5,000 na kuhesabu kura.

Amazon e il logo di Amazon sono marchi di Amazon.com, Inc., o delle sue affiliate.