Categories
TheMummichogblog.com

“25/03/2020 Numero 14 per u

www.gov.mt/en/Government/DOI/Press%20Releases/PublishingImages/Pages/2020/March/25/pr200555/Covid%20bulletin%20Issue%20No%2014%20-%20English.pdf

“————————————————– ————————————————– ——–

Handel en promosies

Winkel se Today Deals, Deals Weerlig, en beperkte tyd afslag van Amazon.com

amzn.to/2ZOEcui

(Let wel: Affiliate skakel)

Gebaseer in # met inhoud in # # # # # #

Wil hê ons moet masjien jou inhoud te vertaal? Kontak ons ​​per e-pos: mummichogblog@gmail.com

Inhoud-masjien vertaal deur TheMummiChogBlog

themummichogblog.com/

Sitemap: themummichogblog.com/sitemap.xml

RSS: themummichogblog.com/sitemap_index.xml

Aanbevole reis site: centretravel.blogspot.com

23 REDES OM ‘n Katolieke

www.catholicdoors.com/misc/23reasons.htm

Wees gegroet Maria, vol genade.

Ons Here is met jou.

Geseënd is jy onder die vroue,

en geseënd is die vrug van jou skoot,

Jesus.

Heilige Maria, Moeder van God,

bid vir ons sondaars,

nou en in die uur van ons dood.

Amen.

Hoekom belê in Malta?

Spesiale aansporings aangebied deur die Maltese regering om buitelandse beleggers

Daar is baie sake aansporings wat die Malta regering bied buitelandse beleggers. Dit sluit hoofsaaklik voorsiening van vaste eiendom, sagte lenings, lening waarborg, lening rentekoers subsidies, werkspermitte en die verskaffing van opleiding hulp. Daar is ook baie belastingaansporings wat die Malta regering bied aan beleggers. Dit sluit in belastingkrediete op belegging. Die regering bied ook belegging toelaes soos ‘n 50% belasting aftrekking op aanleg en masjinerie en 20% aftrekking op industriële geboue of strukture. Daar is ook aansporings vir werkskepping en belasting verdrae.

investineu.com/content/invest-malta

Disclaimer: “”https://themummichogblog.com/ aanvaar geen verantwoordelikheid of aanspreeklikheid vir enige foute of weglatings in die inhoud van hierdie bladsy. Die inligting vervat in hierdie webwerf word verskaf op ‘n “”voetstootse”” basis aangebied met geen waarborge van volledigheid, akkuraatheid, nut of tydigheid … “”

Disclaimer: “”Dit bevat kopiereg materiaal waarvan die gebruik nie altyd spesifiek deur die eienaar van die kopiereg gemagtig.””

Oor: theMummichogblog.com (gestig in 2019/01/07) het ten doel om inligting meer toeganklik deur masjien vertaling inhoud maak. Ons inkomste is afgelei van affiliate marketing. Ons bevorder produkte en kry inkomste in ruil (kommissie). As jy wil te verwyder ‘n post stuur ‘n e-pos aan mummichogblog@gmail.com met die skakel wat jy wil hê ons moet verwyder.

oor themummichogblog.com

La Vita degli Italiani che vivono n Malta.
Guida di Italia on-line con Informazione utile e gratuite per chiunque voglia venire in vacanza n Malta e Vivere Nell ‘Isola.
Un sito internet dedicato alla diffusione di Notizie in lingua italiana concernenti Malta e l’arcipelago Maltese.
Consigli e recensioni su negozi, locali, geval ECC
Eventi e manifestazioni.
Possibilità di lavoro … ed altro ancora.
Aggiungete tutti gli italiani di vostra conoscenza che vivono sull’isola di Malta.
Blog dedicato Agli italiani che lavorano, studiano o vivono n Malta!
Speriamo che i contenuti del sito Siano Utili n chi si trasferisce n Malta per qualche tempo … qui potrete trovare interviste, informazioni, consigli e Dritte per poter Vivere al meglio la vostra esperienza Maltese!
Isola di Malta.
Storie di Italiani n Malta.
————————————————– ————————————————– ——————–”
“25/03/2020
ÇËSHTJA 14
për më shumë informacion dhe
Updates Vizita www.covid19.gov.mt
Helpline
111/2132 4086
Shoqata Malta Punëdhënësve ka deklaruar se paketa e masave financiare të paraqitur nga qeveria është
një ndihmë financiare pozitive dhe si rezultat i konsultimit kolektive. Dhoma e Tregtisë ndërkohë
ka deklaruar se ajo është e kënaqur me masat për të ndihmuar bizneset më të goditura nga Covid-19, kjo duke vlerësuar frymën
të dialgoue me të cilat qeveria vazhdoi në këtë çështje. Dhoma Malta e NVM-ve këmbënguli se këto
Masat do të japë një litar shpëtimi për bizneset në nevojë në mënyrë që ata të mund të ruajnë vendet e punës. Dhoma e Biznesit Gozo
dhe Shoqata e Turizmit Gozo deklaroi se stimujt financiare japin rëndësi të rrethanave të veçanta
ndikojnë bizneset Gozitan. Shoqata Hotele dhe Restorante Malta vlerësoi përkushtimin e Kryeministrit
për të parë se industria e turizmit është në gjendje për të kapërcyer sfidat e paraqitura nga Covid-19. Punëtorët e përgjithshme
Bashkimi ndërkohë ka deklaruar se masat siguruar një pagë minimale të garantuara për ata që punojnë në më
sektorët e prekur.
Një pozitiv reagim ndaj
Paketa e masave FINANCIARE
Kontributi i bankave
Banka e Valletta njoftoi masa për klientët e saj të cilët janë të prekur nga situata ekonomike mbështetëse
sjella nga Covid-19. BOV ka nisur një moratorium prej jo më pak se 3 muaj në kryeqytet, si dhe në
Interesi i cili do të zbatohet edhe për kredi për shtëpi dhe kredi personale. Kufiri për mbitërheqje dhe kartat e kreditit
pa akuza shtesë është rritur. Akuzat për caktimin e ri të kredi për shtëpi dhe kredi personale ishin
edhe hequr, pasi kanë akuza mbi zgjerimin e tërheqjeve dhe përdorimin e objekteve të kredisë.
për më shumë informacion dhe
Updates Vizita www.covid19.gov.mt
Helpline
111/2132 4086
25/03/2020
ÇËSHTJA 14
19 raste të reja të Covid-19 janë konfirmuar në 24 orët e fundit. 8 e rasteve janë të lidhura për të udhëtuar jashtë vendit,
4 të cilët tashmë kishte kontakte me individë të infektuar me virusin i cili ishte identifikuar tashmë nga
Autoritetet shëndetësore, ndërsa 7 janë infektuar nëpërmjet transmetimit lokale, me burimin e virusit ende nuk
konstatuar. Në mesin e këtyre rasteve të reja nuk është një person i moshuar nga 81 vjeç të cilët deri më tani nuk duket të
kanë komplikime. Personi tjetër i moshuar i 61 viteve është ende në ITU, por nuk është në një gjendje kritike.
Numri i përgjithshëm i personave të cilët deri më tani kanë testuar pozitive për virusin tani është 129.
rasteve të reja
Numri i testeve shtupë kanë përshpejtuar në mënyrë që të identifikohen ata që kanë virusin dhe për të izoluar
ato menjëherë, në mënyrë për të reduktuar përhapjen e saj. Që nga dje, laboratori patologji në Mater
Dei Hospital filloi të marrë swabs në katër lojëra elektronike kohë të ndryshme gjatë ditës në vend të tre, sipas
Praktika e mëparshme. Në fakt, në 24 orët e fundit, janë marrë 488 swabs. Mbetjet Maltë mes vendeve
e cila merr më swabs, dhe deri më tani 3819 janë ndërmarrë: prej tyre, 2605 janë marrë nga njerëzit
Simptomat paraqitjen dhe 1218 janë marrë nga njerëzit që u shtruan në spital me frymëmarrje
vështirësi. Numri i rasteve pozitive nga teste të tilla varet nga secili prej nesh. Ne duhet te
punojnë së bashku në mënyrë që të mos përbërë përhapjen e koronavirusit.
Swabs dhe teste
për më shumë informacion dhe
Updates Vizita www.covid19.gov.mt
Helpline
111/2132 4086
25/03/2020
ÇËSHTJA 14
institucionet JANE
FUND mbyllur
Ushqimit dhe institucione të pijshëm kanë vazhduar duke respektuar rregullat e vëna mbi ta të mbeten
të mbyllura në mënyrë për përhapjen e Covid-19 të reduktohet. Në 24 orët e fundit, 800 inspektime janë kryer
në Maltë dhe një tjetër 150 në Gozo. Askush nuk është kapur thyer këto rregulla. Mbetjet e apelit
atë të bashkëpunimit, të dy nga klientët dhe nga publiku për të nuk congegrate në frontin e marrë-larg
institucione, por për të mbajtur distancën e tyre. Ju mund të raportojnë keqpërdorimet në 21692447.
Inspektime në ato nën
KARANTINA
Policia, së bashku me autoritetet shëndetësore dhe zyrtarë nga Departamenti i Mbrojtjes Civile,
kryer 329 inspektime në Maltë dhe Gozo. Gjatë këtyre inspektimeve, një person i cili u kap
thyerjen e ligjit u gjobit. Si kurrë më parë, mbetjet e ankesës që të gjithë duhet të jenë të përgjegjshëm dhe
bashkëpunojnë me direktivat që janë duke u lëshuar nga autoritetet.
për më shumë informacion dhe
Updates Vizita www.covid19.gov.mt
Helpline
111/2132 4086
25/03/2020
ÇËSHTJA 14
linjën
25981000 – Për ata që kanë pyetje në lidhje me sektorin e arsimit dhe
Ndikimi i koronavirusi
21692447- Për hotelierët dhe turistëve që kanë pyetje në lidhje me
Masat e shpallur.
25903030 – Për personat e moshuar të privuar nga mbështetja që kanë nevojë për ilaçe, të gatshme
ushqimi ose produkte ushqimore (fruta dhe perime).
25469111 – Për ata që punojnë në industrinë e lojrave.
21411 411 – Për ata që janë në karantinë detyrueshme që kërkojnë dispozitat e
ushqim dhe mjekësi
144 – Për ata që kërkojnë informacion për masat financiare
administruar nga Maltë Ndërmarrjeve.
153 – Për ata që kërkojnë informacion për masat financiare
administruar nga Departamenti për Siguri Sociale.
2204 2200 – Për banorët maltezë të cilët u kapën në një nga rrezik të lartë
vende dhe dëshirojnë të kthehen në Maltë
111 – Për ata që ndjejnë simptomat e COVID-19, ose që dëshirojnë informacion të mëtejshëm