Categories
TheMummichogblog.com

“25/03/2020 Numero 14 per u

www.gov.mt/en/Government/DOI/Press%20Releases/PublishingImages/Pages/2020/March/25/pr200555/Covid%20bulletin%20Issue%20No%2014%20-%20English.pdf

“————————————————– ————————————————– ——–

Ofertas y promociones

Tienda de hoy Ofertas, Ofertas de relámpago, y descuentos por tiempo limitado de Amazon.com

amzn.to/2ZOEcui

(Nota: enlace de afiliado)

Basado en # con contenido en # # # # # #

nosotros queremos máquina de traducir su contenido? Póngase en contacto con nosotros por correo electrónico: mummichogblog@gmail.com

Contenido traducidos automáticamente por TheMummiChogBlog

themummichogblog.com/

Mapa del sitio: themummichogblog.com/sitemap.xml

RSS: themummichogblog.com/sitemap_index.xml

El sitio de viajes recomendada: centretravel.blogspot.com

23 razones para convertirse en un católico

www.catholicdoors.com/misc/23reasons.htm

Ave María llena eres de gracia.

Nuestro Señor está contigo.

Bendita tú entre las mujeres,

y bendito es el fruto de tu vientre,

Jesús.

Santa María, Madre de Dios,

ruega por nosotros pecadores,

ahora y en la hora de nuestra muerte.

Amén.

¿Por qué invertir en Malta?

incentivos especiales ofrecidos por el gobierno maltés a los inversores extranjeros

Hay un montón de incentivos empresariales que ofrece el Gobierno de Malta a los inversores extranjeros. Estos incluyen principalmente disposiciones de bienes inmuebles, créditos blandos, garantías de préstamos, bonificaciones de intereses de préstamos, permisos de trabajo y proporcionar asistencia para la formación. También hay muchos incentivos fiscales que el gobierno de Malta ofrece a los inversores. Estos incluyen los créditos fiscales a la inversión. El gobierno también ofrece prestaciones de inversión tales como una deducción fiscal del 50% en la planta y la maquinaria y el 20% de deducción en los edificios industriales o estructuras. También hay incentivos para la creación de empleo y los tratados fiscales.

investineu.com/content/invest-malta

Exención de responsabilidad: “https://themummichogblog.com/ no asume ninguna responsabilidad por cualquier error u omisión en el contenido de esta página. La información contenida en este sitio se proporciona “tal cual” sin garantías de integridad, exactitud, utilidad o actualidad …”

Exención de responsabilidad: “Este mensaje contiene material registrado el uso de los cuales no siempre ha sido específicamente autorizado por el propietario del copyright.”

Acerca de: theMummichogblog.com (fundada en 01/07/2019) tiene como objetivo hacer más accesible la información de contenido máquina de traducir. Nuestro ingreso se deriva de la comercialización del afiliado. Promovemos productos y obtener ingresos a cambio (comisión). Si desea eliminar un puesto de enviar un e-mail a mummichogblog@gmail.com con el enlace que desea que eliminemos.

sobre themummichogblog.com

La vita degli italiani che vivono un Malta.
Guida di Italia en línea con informazione utile e gratuite por chiunque voglia venire en vacanza a Malta e vivere nell’Isola.
Un sito Internet dedicato alla Diffusione di Lingua Italiana notizie en concernenti Malta e l’arcipelago maltés.
Consigli e recensioni Do negozi, locali, ECC caso
Eventi e manifestazioni.
Possibilità di lavoro … ed altro ancora.
Aggiungete tutti gli italiani di vostra conoscenza che vivono sull’isola di Malta.
Blog dedicato agli italiani che lavorano, studiano o un vivono Malta!
Speriamo che i contenuti del sito siano utili una chi si trasferisce un Malta por qualche tempo … qui Potrete trovare Interviste, informazioni, consigli e Dritte por Poter Vivere al meglio la vostra esperienza maltés!
Isola di Malta.
Storie di Italiani un Malta.
————————————————– ————————————————– ——————–”
“25/03/2020
ngaluarkeun 14
kanggo inpo na
apdet mangga buka www.covid19.gov.mt
helpline
111/2132 4086
Asosiasi The Malta Pangusaha ‘nyatakeun yén paket ukuran finansial diwakilan ku pamaréntah mangrupa
salah sahiji bantuan keuangan positif jeung hasil tina rundingan koléktif. The KADIN Samentara éta
nyatakeun yén éta wareg jeung ukuran pikeun mantuan nu usaha paling katandangan Covid-19, ieu bari praising sumanget
tina dialgoue kalawan mana pamaréntah proceeded dina urusan ieu. The Malta Kamar UKM hanacaraka anu ieu
Ukuran bakal masihan lifeline pikeun usaha merlukeun ambéh maranéhanana bisa safeguard jobs. The Gozo Usaha Kamar
sarta Asosiasi Pariwisata Gozo nyatakeun yén insentif finansial masihan pentingna jeung kaayaan husus
mangaruhan usaha Gozitan. The Bulan jeung Restoran Association Malta muji kumawula Perdana Menteri urang
ningali yén industri pariwisata nyaeta dina posisi nungkulan tantangan ngawarah ku Covid-19. The Gagah Umum
Samentara éta Uni nyatakeun yén ukuran mastikeun upah minimum dijamin pikeun maranéhanana gawe dina paling
séktor dimaksud.
Positif réaksi ka
Pakét ukuran finansial
Kontribusi bank ‘
Bank of Valletta ngumumkeun ngarojong ukuran pikeun klien na anu kapangaruhan ku kaayaan ekonomi
dibawa ngeunaan ku Covid-19. BOV geus meluncurkan moratorium tina teu kurang ti 3 bulan on ibukota kitu ogé dina
interest anu bakal dilarapkeun duanana keur gajian imah gajian pribadi. Wates pikeun overdrafts jeung kartu kiridit
tanpa biaya tambahan geus ngaronjat. Biaya on scheduling anyar gajian imah gajian pribadi éta
ogé dihapus, sabab boga biaya dina penyuluhan withdrawals sarta ngamangpaatkeun fasilitas kiridit.
kanggo inpo na
apdet mangga buka www.covid19.gov.mt
helpline
111/2132 4086
25/03/2020
ngaluarkeun 14
19 kasus anyar Covid-19 anu dikonfirmasi dina 24 jam panungtungan. 8 kasusna aya hubunganana jeung ngarambat mancanagara,
4 anu geus kungsi kontak kalayan individu kainféksi ku virus anu geus geus dicirikeun ku
otoritas kaséhatan, bari 7 anu kainféksi ngaliwatan transmisi lokal, jeung sumber tina virus henteu acan
ascertained. Diantara ieu kasus anyar aya hiji jalma manula tina 81 taun anu jadi jauh teu sigana
gaduh komplikasi. Baé manula séjén tina 61 taun masih di ITU tapi henteu dina kaayaan kritis.
Jumlah total ngeunaan jalma anu jadi jauh geus diuji positif pikeun virus ayeuna 129.
kasus anyar
Jumlah tés swab geus gancangan dina urutan pikeun ngaidentipikasi jalma anu miboga virus jeung ka ngasingkeun
aranjeunna geuwat dina raraga ngurangan sumebarna na. Salaku ti kamari, laboratorium Patologi di mater
Rumah Sakit dei dimimitian nyokot swabs di opat liang waktu béda salila poé tinimbang tilu, sakumaha per
prakték saméméhna. Kanyataanna, dina 24 jam panungtungan, 488 swabs dicandak. sésa-sésa Malta diantara nagara
nu nyokot paling swabs, sarta jadi jauh 3.819 geus dicokot: tina ieu, 2.605 dicandak ti jalma
presenting gejala jeung 1.218 dicandak ti jalma anu ngaku ka rumah sakit ku engapan
kasusah. Jumlah kasus positif tina tés sapertos gumantung kana unggal sarta unggal salah sahiji urang. Kami kedah
gawé bareng dina raraga teu sanyawa sumebarna coronavirus nu.
SWABS AND tés
kanggo inpo na
apdet mangga buka www.covid19.gov.mt
helpline
111/2132 4086
25/03/2020
ngaluarkeun 14
establishments anu
sésana Ditutup
Dahareun jeung minum establishments geus dituluykeun observasi perda ditumpukeun kana eta tetep
ditutup dina urutan pikeun sumebarna Covid-19 bisa ngurangan. Dina 24 jam panungtungan, 800 Citatah anu dibawa
kaluar dina Malta sarta 150 lianna di Gozo. Taya hiji ieu bray megatkeun peraturan ieu. Banding tetep
nu gawé babarengan, boh ti klien ti publik ka teu congegrate di hareup nyokot-jauh
establishments, tapi tetep jarak maranéhanana. Anjeun tiasa ngalaporkeun abuses on 21692447.
Citatah ON UNDER Maranéhanana
karantina
Polda bareng jeung otoritas Kaséhatan jeung pajabat ti Dinas Protection Sipil,
dilakukeun 329 Citatah di Malta na Gozo. Salila Citatah ieu, salah sahiji jalma anu ieu bray
megatkeun hukum ieu fined. Salaku kantos, tetep banding dulur kudu tanggung jawab na
cooperate jeung directives nu keur dikaluarkeun ku otoritas.
kanggo inpo na
apdet mangga buka www.covid19.gov.mt
helpline
111/2132 4086
25/03/2020
ngaluarkeun 14
HELPLINES
25981000 – Kanggo jalma anu miboga patarosan ngeunaan séktor atikan jeung
dampak coronavirus nu
21692447- Pikeun hoteliers jeung wisatawan anu gaduh patarosan ngeunaan
Ukuran ngumumkeun.
25903030 – Kanggo jalma manula bereft pangrojong anu peryogi obat, siap-dijieun
Hidangan atawa produk kadaharan (buah jeung sayuran).
25469111 – Pikeun maranéhanana anu dianggo dina industri kaulinan.
21411 411 – Pikeun maranéhanana di quarantine wajib anu merlukeun dibekelan ngeunaan
dahareun jeung ubar
144 – Pikeun maranéhanana anu merlukeun informasi ngeunaan ukuran finansial
diadministrasi ku Malta perusahaan.
153 – Pikeun maranéhanana anu merlukeun informasi ngeunaan ukuran finansial
dikaluarkeun ku Department pikeun Kaamanan Sosial.
2204 2200 – Kanggo warga Maltese anu bray di salah sahiji-resiko tinggi
nagara jeung kahayang pikeun mulang ka Malta
111 – Pikeun maranéhanana anu ngarasa gejala COVID-19 atawa anu hayang informasi salajengna