Fine del mondo tornado di fuoco in California sono

Pero ninguna de estas predicciones se han cumplido hasta ahora, a pesar de las advertencias casi diarias del Pastor Begley sobre el apocalipsis.

La Biblia misma no es compatible con este tipo de profecía del fin del mundo, como dijo Jesús en Mateo 24: “Pero de aquel día y hora nadie sabe, ni aun los ángeles del cielo, ni el Hijo, sino sólo el Padre.”

https://www.express.co.uk/news/weird/1323940/End-of-the-world-proof-Jesus-Christ-return-fire-tornadoes-California-Bible-prophecy

——————————————–

Tungtung tina dunya: tornadoes Seuneu di California anu tanda balik Yesus ‘, da’wah klaim
Freak cuaca, lini jeung tornadoes seuneu di California anu sagala tanda nu tungtungna datang di dunya, hiji evangelist Kristen geus bizarrely ngaku.

warnings seuneu puting beliung geus dikaluarkeun dina bagéan California dina move nu geus hariwang theorists konspirasi Kristen. Ditengah raging wildfires na heatwave a, warga of California kalér kiwari kudu nungkulan gusts tina angin sebat up kolom seuneu spinning. Ogé kawanoh salaku firenadoes, preachers kiamat geus latched onto nu fenomena, alih basa eta minangka tanda omens parah datang.

trending
hunter spot alien dua ‘huluna’ di Mars jeung klaim NASA boga poto buktina ETs anu nyata
hunter spot alien dua ‘huluna’ di Mars jeung klaim NASA boga poto buktina ETs anu nyata
Nostradamus 2020 prediksi: perang, Trump impeachment na rising sagara di Taun Anyar
Nostradamus 2020 prediksi: perang, Trump impeachment na rising sagara di Taun Anyar
Mungkas sahiji dunya: Hurricane Laura mangrupa tanda Alkitabiah sahiji kali tungtung, warns evangelist TV
Mungkas sahiji dunya: Hurricane Laura mangrupa tanda Alkitabiah sahiji kali tungtung, warns evangelist TV
Numutkeun Paul Begley, a evangelist TV ti Kulon Lafayette di Indiana, AS, anu tornadoes mangrupakeun salah sahiji loba tanda yen geus foretold ku Kitab Suci.

Pendeta Begley sarwa The Datang Apocalypse on sababaraha channel AS sarta online sarta geus bébéja pengikut pikeun panahan pikeun nubuat pikeun bentang.

Anjeunna ngadawuh: “Hayu atuh sebutkeun hal ayeuna, hal Alkitabiah akang on jeung tanda paringkat Datang Kristus.

“Tingal, ieu téh jadi langka. Tornadoes Seuneu di California.

Maca deui: Ahir dunya: deal karapihan Israel mangrupakeun ‘badag nubuat moment Alkitab’

Mungkas sahiji dunya: Seuneu tornado jeung Kitab Suci Suci
Di tangtung tungtung dunya: A da’wah geus ngaku tornadoes seuneu anu tanda kiamat (Gambar: Getty)
Tungtung tina dunya: Seuneu puting beliung di California

Mungkas sahiji dunya: tornadoes Seuneu remen némbongan di California (Gambar: Getty)
MACA DEUI

A Prasasti 2,700 taun heubeul di Yerusalem ngabuktikeun Alkitab anu katuhu
“Éta katuhu, tornadoes seuneu di California jeung bolts kilat nu nganiaya di California up ku San Fransisco, nyieun dalapan wildfires.

“Jadi anjeun saena bolts kilat nganiaya taneuh, ngabalukarkeun wildfires, lajeng nu wildfires anu spinning kaluar tornadoes seuneu”.

Sanajan kitu, firenadoes atanapi whirls seuneu remen lumangsung di alam.

Numutkeun Nasional Cuaca Service (NWS) kantor di Reno sipatna hiji “fenomena cuaca ekstrim anu lumangsung kalawan puteran kolom seuneu”.


Artikel nu patali

Mungkas sahiji dunya: Tingali pikeun ieu tanda datangna Dajjal urang

warta Alkitab: Bukti Yunus sarta kapanggih lauk paus di Yerusalem
Hal Alkitabiah akang on jeung tanda paringkat Datang Kristus

Paul Begley, The Datang Apocalypse

Tapi pendeta Begley percaya acara ieu Alkitabiah tur mibanda precedence dina Kitab Suci.

Nabi Elias, pikeun conto, dicandak ka sawarga ku angin puyuh fiery.

2 Kings 2:11 berbunyi: “Salaku maranéhanana leumpang sapanjang na ngawangkong babarengan, ujug-ujug hiji chariot tina seuneu ku kuda seuneu mucunghul na dipisahkeun ka dua di antarana, sareng Nabi Elias indit nepi ka sawarga dina angin puyuh a.

“Salaku Elisha diawaskeun, anjeunna ngajerit, ‘Bapa abdi, bapa kuring, anu chariots na horsemen Israel!’

Teu luput …
Mungkas sahiji dunya: da’wah warns of brimstone na seuneu [ngalaporkeun]
Naon Kitab Suci ngadawuh kudu lumangsung nyanghareupan ahir dunya [wawancara]
Kapanggihna ‘bukti nu ngabuktikeun carita Alkitab teu lumangsung’ [analisis]

Mungkas sahiji dunya: Paul Begley

Mungkas sahiji dunya: Paul Begley geus ngadawuh Yesus Kristus baris geura-giru balik (Gambar: Paul BEGLEY)
Tungtung tina dunya: Seuneu puting beliung dina mangsa wildfire

Mungkas sahiji dunya: Seuneu puting beliung warnings geus dikaluarkeun di California (Gambar: Getty)
MACA DEUI

Mungkas sahiji klaim dunya: Yerusalem kuil katilu fulfills nubuat Alkitab
Pendeta Begley mangrupakeun salah sahiji loba evangelists populér anu numbu acara modern poé ka prophecies Alkitabiah.

Anjeunna saméméhna geus dikaitkeun eclipses Getih Moon pikeun ngeureunkeun poé prophecies.

Anjeunna oge geus ngusulkeun ka Maya diprediksi dunya ngalakukeunana on December 21, 2020.

Anjeunna ngadawuh: “Ieu naon dina: cuaca aneh, kondisi cuaca ekstrim, monsoons, typhoons, tornadoes nu dijieun tina seuneu, gunshots ringing, protes, perang jeung rumor ngeunaan perang, sarta poéna karapihan.

Artikel nu patali

Mungkas sahiji dunya: Lamun Suka bungah bakal kajadian? Naon Kitab Suci nyebutkeun?

Mungkas sahiji dunya: da’wah klaim ‘urang anu hirup di poé panungtungan’
“Sakabéh ieu ngarah urang ka Kadua Datang ti Isa Al Masih, jeung Suka bungah gareja.

“Jeung jalma teu siap pikeun naon rék nyandak tempat. Simkuring hirup di poé panungtungan.”

Tapi euweuh prediksi ieu geus datangna maot jadi jauh, sanajan warnings ampir unggal poé pendeta Begley urang ngeunaan apocalypse nu.

Alkitab sorangan henteu ngarojong tipe ieu kiamat prophesying, sakumaha Isa ngadawuh dina Mateus 24: “Tapi ngeunaan sapoe atawa jam hiji euweuh weruh, teu sanajan para malaikat di sawarga, atawa Putra, tapi mung Bapa.”

https://www.express.co.uk/news/weird/1323940/End-of-the-world-proof-Jesus-Christ-return-fire-tornadoes-California-Bible-prophecy

——————————————–

Mwisho wa dunia: Moto vimbunga katika California ni ishara ya kurudi kwa Yesu, mhubiri madai
Kituko hali ya hewa, matetemeko na vimbunga moto katika California dalili zote za mwisho kuja duniani, mwinjilisti Mkristo ana bizarrely kudaiwa.

Moto tornado onyo zimetolewa katika sehemu za California katika hoja ambayo wasiwasi Mkristo njama nadharia. Katikati moto mkali uliyotokea vinaendelea na heatwave, wakazi wa kaskazini mwa California sasa kukabiliana na gusts ya upepo kuchapwa viboko hadi inazunguka nguzo ya moto. Pia inajulikana kama firenadoes, doomsday wahubiri latched kwenye matukio, kutafsiri kama ishara ya ishara za bahati mbaya ijayo.

trending
Alien wawindaji spots mbili ‘vichwa’ kwenye Mars na madai NASA ina picha ushahidi ETS ni halisi
Alien wawindaji spots mbili ‘vichwa’ kwenye Mars na madai NASA ina picha ushahidi ETS ni halisi
Nostradamus 2020 utabiri: WAR, Trump mashtaka na kupanda bahari katika mwaka mpya
Nostradamus 2020 utabiri: WAR, Trump mashtaka na kupanda bahari katika mwaka mpya
Mwisho wa dunia: Hurricane Laura ni ishara ya Biblia ya nyakati za mwisho, anaonya TV mwinjilisti
Mwisho wa dunia: Hurricane Laura ni ishara ya Biblia ya nyakati za mwisho, anaonya TV mwinjilisti
Kwa mujibu wa Paulo Begley, TV mwinjilisti kutoka West Lafayette katika Indiana, Marekani, vimbunga ni moja ya ishara nyingi kwamba kuwa tangu zamani kwa Biblia.

TheMummichogblog è un partecipante al Amazon Services LLC Associates programma, un programma di affiliazione pubblicitario progettato per fornire un mezzo per siti per guadagnare tariffe pubblicitarie con la pubblicità e il link al amazon.com. Amazon, il logo di Amazon, AmazonSupply, e il logo AmazonSupply sono marchi di Amazon.com, Inc. o delle sue affiliate. Amazon e il logo di Amazon sono marchi di Amazon.com, Inc., o delle sue affiliate.