Categories
TheMummichogblog.com

“PR200554 25/03/2020 DICH

Om themummichogblog.com

La vita degli italiani che vivono en .
Guida di online con for information og utile e gratuite pr chiunque voglia venire i vacanza en Malta e vivere nell’isola.
Un sito internet Dedicato alla DIFFUSIONE di notizie i lingua italiana concernenti Malta e l’Arcipelago maltesisk.
Consigli e recensioni su negozi, locali, sag ecc
Eventi e manifestazioni.
Possibilità di lavoro … ed altro Ancora.
Aggiungete tutti gli italiani di vostra conoscenza che vivono sull’isola di Malta.
Blog Dedicato agli italiani che lavorano, studiano o vivono en Malta!
Speriamo che jeg contenuti del sito Siano Uti en chi si trasferisce en Malta per qualche tempo … qui potrete trovare interviste, informazioni, consigli e dritte pr poter vivere al meglio la vostra esperienza maltesisk!
Isola di Malta.
Storie di Italiani en Malta.
————————————————– ————————————————– ——————–”
“PR200554
25/03/2020

VERKLARING VAN HET MINISTERIE VAN NATIONALE erfgoed, kunst en de lokale overheid: Geïntroduceerd digitaal platform voor de overheid vergaderingen lokale
Door de introductie van de digitale platform, naar aanleiding van een gecoördineerde werking van het ministerie van Lokaal Bestuur binnen het ministerie van National Heritage, Arts and Local Government en de MITA, de lokale overheid vergaderingen vanaf nu in staat zal zijn om online. Zo, door middel van deze faciliteit, zullen de lokale overheden in staat zijn hun vergaderingen uit te voeren met flexibiliteit en zonder de noodzaak voor een direct contact tussen de raadsleden.

De minister José Herrera herhaalde dat het ministerie en het ministerie van Lokaal Bestuur nauw samen met gemeenten via een Anka lopende besprekingen met de Vereniging van Gemeenten. De introductie van digitale platform is één van een reeks maatregelen en acties die worden ingevoerd om de gezondheid van de werknemers, de begeleiders en het algemene publiek te beschermen.

Het ministerie dankzij de Vereniging van gemeenten, aan de burgemeesters, de raadsleden, de uitvoerende secretaresses en hun vereniging, alsmede alle medewerkers om samen te werken en de lopende werkzaamheden uit te voeren in het voordeel van de gemeenschappen maltese en Gozo.

www.gov.mt/en/Government/DOI/Press%20Releases/Pages/2020/March/25/pr200554.aspx

“————————————————– ————————————————– ——–

Aanbiedingen en Promoties

Shop Vandaag Koopjes, Koopjes Lightning, en de beperkte tijd kortingen van Amazon.com

amzn.to/2ZOEcui

(Let op: affiliate link)

Gevestigd in #Malta met inhoud in # # # #italia # #

Willen dat wij machine uw inhoud te vertalen? Neem contact met ons op via e-mail: mummichogblog@gmail.com

Content-machine vertaald door TheMummiChogBlog

themummichogblog.com/

Sitemap: themummichogblog.com/sitemap.xml

RSS: themummichogblog.com/sitemap_index.xml

Aanbevolen reiswebsite ter wereld: centretravel.blogspot.com

23 REDENEN OM WORD KATHOLIEKE

www.catholicdoors.com/misc/23reasons.htm

Wees gegroet Maria vol van genade.

Onze Heer is met je.

Gezegend zijt gij onder de vrouwen,

en gezegend is de vrucht van uw schoot,

Jezus.

Heilige Maria, Moeder van God,

bid voor ons zondaars,

nu en in het uur van onze dood.

Amen.

Waarom investeren in Malta?

Speciale prikkels aangeboden door de Maltese regering om buitenlandse investeerders

Er zijn tal van commerciële prikkels die de Malta overheid biedt aan buitenlandse investeerders. Deze omvatten voornamelijk bepalingen van onroerende goederen, zachte leningen, garanties voor leningen, leningen rentesubsidies, werkvergunningen en het geven van trainingen hulp. Er zijn ook tal van fiscale stimuli die de Maltese regering biedt aan investeerders. Deze omvatten belastingkredieten op de investering. De overheid geeft ook investeringsaftrek, zoals een 50% fiscale aftrek op machines en installaties en 20% aftrek op industriële gebouwen of bouwwerken. Er zijn ook stimulansen voor het scheppen van banen en belastingverdragen.

investineu.com/content/invest-malta

Disclaimer: “https://themummichogblog.com/ aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor eventuele fouten of omissies in de inhoud van deze pagina. De op deze site zijn verstrekt “as is” basis zonder garanties volledigheid, nauwkeurigheid, bruikbaarheid en actualiteit …”

Disclaimer: “Dit bericht bevat auteursrechtelijk beschermd materiaal waarvan het gebruik niet altijd specifiek is toegestaan ​​door de eigenaar van het auteursrecht.”

Over: theMummichogblog.com (opgericht in 2019/01/07) wil informatie beter toegankelijk door machine vertalen inhoud. Onze inkomsten is afkomstig van affiliate marketing. Wij promoten van producten en andere inkomsten in ruil (provisie). Als u wilt verwijderen van een bericht stuur dan een e-mail te sturen naar mummichogblog@gmail.com met de link die u wilt dat wij te verwijderen.

over themummichogblog.com

La vita degli Italiani che vivono een Malta.
Guida di Italia on-line con informazione utile e gratuite per chiunque voglia venire in vacanza een Malta e vivere nell’Isola.
Un sito internet dedicato alla Diffusione di notizie in lingua italiana concernenti Malta e l’arcipelago Maltese.
Consigli e recensioni su negozi, locali, case ecc
Eventi e manifestazioni.
Possibilità di Lavoro … ed altro ancora.
Aggiungete tutti gli italiani di vostra conoscenza che vivono sull’isola di Malta.
Blog dedicato agli italiani che Lavorano, studiano o vivono een Malta!
Speriamo che i contenuti del sito Siano utili een chi si trasferisce een Malta per qualche tempo … qui Pötréte trovare interviste, informazioni, consigli e Dritte per poter vivere al meglio la vostra esperienza Maltese!
Isola di Malta.
Storie di Italiani een Malta.
————————————————– ————————————————– ——————–”
“PR200554
25/03/2020

DEKLARO DE LA MINISTERIO DE NACIA HERITAGE, ARTS kaj Loka Registaro: Enkondukita cifereca platformo por lokaj registaraj kunvenoj
Tra la enkonduko de cifereca platformo, sekvante kunordigita operacio fare de la Sekcio de Loka Registaro en la Ministerio de Nacia Heredaĵo, Artoj kaj Loka Registaro kaj la MITA, la loka registaro renkontiĝoj de hodiaŭ povos rete. Tiel, tra ĉi tiu instalaĵo, lokaj registaroj povos realigi iliajn renkontiĝojn kun fleksebleco kaj sen la bezono por rekta kontakto inter konsilistoj.

La ministro José Herrera ripetis ke la ministerio kaj la Departemento de Loka Registaro laboras proksime kun lokaj konsilioj tra Anka daŭra diskutoj kun la Asocio de Lokaj konsilioj. La enkonduko de cifereca platformo estas unu el serio de mezuroj kaj agoj kiuj estas enkondukitaj por protekti la sanon de laboristoj, oficistoj kaj la popolo.

La ministerio danke la Asocio de Lokaj Konsilioj, al la urbestroj, konsilantoj, al la plenumaj sekretarioj kaj ilian asocion kaj ĉiujn oficistojn por kunlaborado kaj daŭra laboro efektivigi favore al la komunumoj Malta kaj Gozo.

www.gov.mt/en/Government/DOI/Press%20Releases/Pages/2020/March/25/pr200554.aspx

“————————————————– ————————————————– ——–

Interkonsentoj kaj Promotions

Butiko Hodiaŭaj Interkonsentoj, Fulmo Interkonsentoj, kaj limigita-tempo rabatoj de Amazon.com

amzn.to/2ZOEcui

(Noto: Filia ligilo)

Bazita en #Malta kun enhavo en #italy #Italian #Italiano #italia #themummichogblogcom #GaryVeeChallenge

Volas nin maŝino traduki vian enhavon? Kontaktu nin per retpoŝto: mummichogblog@gmail.com