Categories
TheMummichogblog.com

“PR200554 25/03/2020 DICH

www.gov.mt/en/Government/DOI/Press%20Releases/Pages/2020/March/25/pr200554.aspx

“————————————————– ————————————————– ——–

Handel en promosies

Winkel se Today Deals, Deals Weerlig, en beperkte tyd afslag van Amazon.com

amzn.to/2ZOEcui

(Let wel: Affiliate skakel)

Gebaseer in # met inhoud in # # # # # #

Wil hê ons moet masjien jou inhoud te vertaal? Kontak ons ​​per e-pos: mummichogblog@gmail.com

Inhoud-masjien vertaal deur TheMummiChogBlog

themummichogblog.com/

Sitemap: themummichogblog.com/sitemap.xml

RSS: themummichogblog.com/sitemap_index.xml

Aanbevole reis site: centretravel.blogspot.com

23 REDES OM ‘n Katolieke

www.catholicdoors.com/misc/23reasons.htm

Wees gegroet Maria, vol genade.

Ons Here is met jou.

Geseënd is jy onder die vroue,

en geseënd is die vrug van jou skoot,

Jesus.

Heilige Maria, Moeder van God,

bid vir ons sondaars,

nou en in die uur van ons dood.

Amen.

Hoekom belê in Malta?

Spesiale aansporings aangebied deur die Maltese regering om buitelandse beleggers

Daar is baie sake aansporings wat die Malta regering bied buitelandse beleggers. Dit sluit hoofsaaklik voorsiening van vaste eiendom, sagte lenings, lening waarborg, lening rentekoers subsidies, werkspermitte en die verskaffing van opleiding hulp. Daar is ook baie belastingaansporings wat die Malta regering bied aan beleggers. Dit sluit in belastingkrediete op belegging. Die regering bied ook belegging toelaes soos ‘n 50% belasting aftrekking op aanleg en masjinerie en 20% aftrekking op industriële geboue of strukture. Daar is ook aansporings vir werkskepping en belasting verdrae.

investineu.com/content/invest-malta

Disclaimer: “”https://themummichogblog.com/ aanvaar geen verantwoordelikheid of aanspreeklikheid vir enige foute of weglatings in die inhoud van hierdie bladsy. Die inligting vervat in hierdie webwerf word verskaf op ‘n “”voetstootse”” basis aangebied met geen waarborge van volledigheid, akkuraatheid, nut of tydigheid … “”

Disclaimer: “”Dit bevat kopiereg materiaal waarvan die gebruik nie altyd spesifiek deur die eienaar van die kopiereg gemagtig.””

Oor: theMummichogblog.com (gestig in 2019/01/07) het ten doel om inligting meer toeganklik deur masjien vertaling inhoud maak. Ons inkomste is afgelei van affiliate marketing. Ons bevorder produkte en kry inkomste in ruil (kommissie). As jy wil te verwyder ‘n post stuur ‘n e-pos aan mummichogblog@gmail.com met die skakel wat jy wil hê ons moet verwyder.

oor themummichogblog.com

La Vita degli Italiani che vivono n Malta.
Guida di Italia on-line con Informazione utile e gratuite per chiunque voglia venire in vacanza n Malta e Vivere Nell ‘Isola.
Un sito internet dedicato alla diffusione di Notizie in lingua italiana concernenti Malta e l’arcipelago Maltese.
Consigli e recensioni su negozi, locali, geval ECC
Eventi e manifestazioni.
Possibilità di lavoro … ed altro ancora.
Aggiungete tutti gli italiani di vostra conoscenza che vivono sull’isola di Malta.
Blog dedicato Agli italiani che lavorano, studiano o vivono n Malta!
Speriamo che i contenuti del sito Siano Utili n chi si trasferisce n Malta per qualche tempo … qui potrete trovare interviste, informazioni, consigli e Dritte per poter Vivere al meglio la vostra esperienza Maltese!
Isola di Malta.
Storie di Italiani n Malta.
————————————————– ————————————————– ——————–”
“PR200554
25/03/2020

DEKLARATA NGA MINISTRIA E KOMBËTARE TRASHËGIMINË, artet dhe qeverisjes vendore: Futet platformë digjitale për takime e qeverisjes vendore
Nëpërmjet futjes së platformës dixhitale, pas një operacioni të koordinuar nga Departamenti i Pushtetit Lokal në kuadër të Ministrisë së Trashëgimisë Kombëtare, Arteve dhe Pushtetit Lokal dhe Mita, takimet e qeverisjes vendore nga sot do të jetë në gjendje për të në internet. Kështu, me anë të këtij objekti, qeveritë lokale do të jetë në gjendje për të kryer takimet e tyre me fleksibilitet dhe pa pasur nevojë për një kontakt të drejtpërdrejtë në mes të këshilltarëve.

Ministri José Herrera përsëriti se ministria dhe Departamenti i Pushtetit Lokal janë duke punuar ngushtë me këshillat vendorë nëpërmjet një Anka diskutime të vazhdueshme me Shoqatën e Këshillave Lokale. Futja e platformës dixhitale është një nga një seri e masave dhe veprimeve që janë duke u futur për të mbrojtur shëndetin e punëtorëve, këshilltarët dhe publikut të gjerë.

Në sajë ministrisë Shoqata e Këshillave Lokale, të kryetarëve të komunave, këshilltarët, të sekretarëve ekzekutive dhe shoqatës së tyre, si dhe të gjithë të punësuarit për bashkëpunim dhe të vazhdueshme punën që kryejnë në favor të komuniteteve maltese dhe Gozo.

www.gov.mt/en/Government/DOI/Press%20Releases/Pages/2020/March/25/pr200554.aspx

“————————————————– ————————————————– ——–

Deals dhe Reklama

Shop sotme Deals, Rrufeja Deals, dhe zbritje-kohë të kufizuar nga Amazon.com

amzn.to/2ZOEcui

(Shenim: Lidhje Affiliate)

Bazuar në #Malta me përmbajtje në #italy #Italian #Italiano #italia #themummichogblogcom #GaryVeeChallenge

nesh duan të makinës përkthyer përmbajtjen tuaj? na kontaktoni me email: mummichogblog@gmail.com

Content makinë-përkthyer nga TheMummiChogBlog

themummichogblog.com/

Sitemap: themummichogblog.com/sitemap.xml

RSS: themummichogblog.com/sitemap_index.xml

faqe Recommended udhëtimit: centretravel.blogspot.com

23 ARSYET TË BËHEN një katolik

www.catholicdoors.com/misc/23reasons.htm

Hail Mary, plot hir.

Zoti ynë është me ty.

Ti je e bekuar ndër gratë,

dhe i bekuar është fryti i barkut tënd,

Jesus.

Holy Mary, Nëna e Hyjit,

lutu për ne mëkatarët,

tani dhe në orën e vdekjes sonë.

Amen.

Pse të investojë në Maltë?

stimuj të veçanta të ofruara nga qeveria malteze për investitorët e huaj

Ka ngarkesa e stimujve të biznesit e cila nga ofertat e qeverisë Malta për investitorët e huaj. Këto kryesisht përfshijnë dispozitat e pronës së paluajtshme, kredi të buta, garanci për hua, subvencione të normave të interesit të kredisë, lejet e punës dhe ofrimin e ndihmës trajnimit. Ka edhe shumë stimujt e taksave të cilat qeveria Malta ofron për investitorët. Këto përfshijnë kredi tatimore për investimet. Qeveria gjithashtu ofron shtesat e investimeve të tilla si një zbritje të taksave 50% në fabrikë dhe makineri dhe 20% zbritje për ndërtesat industriale apo strukturave. Ka edhe stimuj për krijimin e vendeve të punës dhe traktateve tatimore.

investineu.com/content/invest-malta

Disclaimer: “”https://themummichogblog.com/ merr asnjë përgjegjësi ose detyrim për çfarëdo gabimi apo lëshimi në përmbajtjen e kësaj faqe. Të dhënat e përmbajtura në këtë faqe është dhënë në një “”siç është”” baza pa garanci e plotësinë, saktësinë, dobia apo afateve kohore … “”

Disclaimer: “”Ky post përmban copyright material përdorimi i të cilave nuk ka qenë gjithmonë veçanërisht e autorizuar nga pronari i autorit.””

Rreth: theMummichogblog.com (themeluar në 01/07/2019) ka për qëllim për të bërë informacion më të arritshme nga përmbajtje makinë përkthimin. Të ardhurat jonë buron nga Filialin marketingut. Ne promovimin e produkteve dhe për të marrë të ardhura në kthim (Komisioni). Nëse dëshironi të hiqni një post të dërgoni një e-mail për të mummichogblog@gmail.com me lidhjen që dëshironi të na për të hequr.