Categories
TheMummichogblog.com

“PR200554 25/03/2020 DICH

Отговорности: “”Това съобщение съдържа материали с авторски права, използването на които не винаги е било изрично разрешено от собственика на авторските права.””

Относно: theMummichogblog.com (Основана през 01/07/2019) има за цел да направи по-достъпна информация по съдържание машина превода. Нашата доход произтича от партньорски маркетинг. Ние насърчаваме продукти и да получите доход в замяна (комисионна). Ако искате да премахнете пост изпращане на електронна поща до mummichogblog@gmail.com с връзката, която искате да премахнете.

За themummichogblog.com

La Vita дели Italiani Че vivono на Малта.
Guida ди он-лайн против informazione полезно действие д gratuite на chiunque voglia venire в Vacanza на Малта е Vivere Нел Isola.
Un Сито интернет dedicato алла diffusione ди notizie в лингва Italiana concernenti Малта д l’arcipelago малтийски.
Consigli д recensioni су negozi, locali, дело ECC
Eventi д manifestazioni.
Possibilità ди Lavoro … изд Altro Ancora.
Aggiungete тути ГИТ Italiani ди vostra conoscenza Че vivono sull’isola ди Малта.
Блог dedicato Agli Italiani Че lavorano, studiano о vivono на Малта!
Speriamo Че аз contenuti дел Сито siano utili на чи си trasferisce на Малта на qualche темпо … Qui potrete trovare interviste, informazioni, Consigli д dritte на Poter Vivere Ал Meglio ла vostra esperienza малтийски!
Isola ди Малта.
Етажна ди Italiani на Малта.
————————————————– ————————————————– ——————–”
“PR200554
2020.03.25

DECLARACIÓ DE EL MINISTERI DE PATRIMONI NACIONAL, ART i el govern local: Introduït plataforma digital per a reunions de govern local
A través de la introducció de la plataforma digital, després d’una operació coordinada pel Departament d’Administració Local dins el Ministeri de Béns Nacionals, Arts i el govern local i el MITA, les reunions de govern local a partir d’avui serà capaç de línia. D’aquesta manera, a través d’aquesta instal·lació, els governs locals han de ser capaços de dur a terme les seves reunions amb flexibilitat i sense la necessitat d’un contacte directe entre els regidors.

El ministre José Herrera ha reiterat que el Ministeri i el Departament d’Administració Local estan treballant en estreta col·laboració amb els ajuntaments a través d’un Anka converses en curs amb l’Associació de Consells Locals. La introducció de la plataforma digital és un d’una sèrie de mesures i accions que s’estan introduint per protegir la salut dels treballadors, els consellers i el públic en general.

El Ministeri agraeix a l’Associació de Consells Locals, els alcaldes, els regidors, als secretaris executius i la seva associació, així com tots els empleats per a la col·laboració i el treball en curs que duen a terme a favor de les comunitats i Gozo.

www.gov.mt/en/Government/DOI/Press%20Releases/Pages/2020/March/25/pr200554.aspx

“————————————————– ————————————————– ——–

Ofertes i promocions

Botiga d’avui Ofertes, Ofertes de llampec, i descomptes per temps limitat de Amazon.com

amzn.to/2ZOEcui

(Nota: enllaç d’afiliat)

Basat en #Malta amb contingut en # # # #italia # #

nosaltres volem màquina de traduir el seu contingut? Poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic: mummichogblog@gmail.com

Contingut traduïts automàticament per TheMummiChogBlog

themummichogblog.com/

Mapa de el lloc: themummichogblog.com/sitemap.xml

RSS: themummichogblog.com/sitemap_index.xml

El lloc de viatges recomanada: centretravel.blogspot.com

23 raons per convertir-se en un catòlic

www.catholicdoors.com/misc/23reasons.htm

Ave Maria, plena de gràcia.

El nostre Senyor és amb tu.

Beneïda entre totes les dones,

i beneït és el fruit del vostre ventre,

Jesús.

Santa Maria, Mare de Déu,

prega per nosaltres pecadors,

ara i en l’hora de la nostra mort.

Amén.

Per què invertir a Malta?

incentius especials oferts pel govern maltès als inversors estrangers

Hi ha un munt d’incentius empresarials que ofereix el Govern de Malta als inversors estrangers. Aquests inclouen principalment disposicions de béns immobles, crèdits tous, garanties de préstecs, bonificacions d’interessos de préstecs, permisos de treball i proporcionar assistència per a la formació. També hi ha molts incentius fiscals que el govern de Malta ofereix als inversors. Aquests inclouen els crèdits fiscals a la inversió. El govern també ofereix prestacions d’inversió com ara una deducció fiscal de l’50% a la planta i la maquinària i el 20% de deducció en els edificis industrials o estructures. També hi ha incentius per a la creació d’ocupació i els tractats fiscals.

investineu.com/content/invest-malta

Exempció de responsabilitat: “”https://themummichogblog.com/ no assumeix cap responsabilitat per qualsevol error o omissió en el contingut d’aquesta pàgina. La informació continguda en aquest lloc es proporciona “”tal qual”” sense garanties d’integritat, exactitud, utilitat o actualitat … “”

Exempció de responsabilitat: “”Aquest missatge conté material enregistrat l’ús dels quals no sempre ha estat específicament autoritzat pel propietari de l’autor.””

Sobre: ​​theMummichogblog.com (fundada el 2019.07.01) té com a objectiu fer més accessible la informació de contingut màquina de traduir. El nostre ingrés es deriva de la comercialització de l’afiliat. Promovem productes i obtenir ingressos a canvi (comissió). Si voleu eliminar un lloc d’enviar un correu electrònic a mummichogblog@gmail.com amb l’enllaç que voleu que eliminem.

sobre themummichogblog.com

La vita degli italiani che vivono 1 Malta.
Guida di àlia en línia amb informazione utile i gratuite per chiunque voglia venire a vacanza a Malta i vivere nell’Isola.
Un situat Internet Dedicated alla Diffusione vaig Lingua Italiana Notizie en concernenti Malta i l’arcipelago maltès.
Consigli i recensioni Do negozi, localitat, ECC cas
Esdeveniments i manifestazioni.
Possibilità di lavoro … ed altro ancora.
Aggiungete tutti gli italiani di Vostra conoscenza che vivono sull’isola di Malta.
Bloc Dedicated agli italiani che lavorano, studiano o vivono Malta!
Speriamo che i contenuti de l’situat si à utilitzar 1 txi si trasferisce 1 Malta per qualche tempo … qui Potrete trovare Interviste, informazioni, consigli i Dritte per Poter Vivere a l’meglio la Vostra esperienza maltès!
Isola di Malta.
Storie di Italiani 1 Malta.
————————————————– ————————————————– ——————–”
“PR200554
25/03/2020

PAMAHAYAG SA PANGALAGAD NI NATIONAL PANULONDON, arts ug LOKAL GOBYERNO: Gipaila digital plataporma alang sa mga miting sa lokal nga gobyerno
Pinaagi sa pasiuna sa digital plataporma, sa pagsunod sa usa ka hiniusang operasyon sa Department of Local Government sulod sa Ministry sa National Heritage, Arts ug Local Government ug ang Mita, ang lokal nga mga miting sa gobyerno gikan sa karon makahimo sa online. Busa, pinaagi sa pasilidad niini, ang lokal nga mga gobyerno makahimo sa pagtuman sa ilang mga tigom uban sa pleksibilidad ug sa gawas sa panginahanglan alang sa usa ka direkta nga kontak sa taliwala sa mga konsehal.