Categories
TheMummichogblog.com

“PR200554en 25/03/2020 CO

Министерот Хозе Херера потврди дека Министерството, заедно со Министерството за локална самоуправа, се одржува континуирано дискусии и тесно соработува со локалните совети и асоцијација на локалните совети. Воведувањето на дигиталната платформа е една од серијата мерки и активности кои се спроведуваат со цел да се заштити здравјето на работниците, советниците и на пошироката јавност.

Министерството би сакал да ја покаже својата благодарност до Здружението на локалните совети, градоначалници, советници, извршен секретари и нивната асоцијација, како и сите вработени за нивната соработка и континуирана работа, тие се вршат за доброто на Малтешкиот и Gozitan заедници.

www.gov.mt/en/Government/DOI/Press%20Releases/Pages/2020/March/25/pr200554en.aspx

“————————————————– ————————————————– ——–

Се занимава и промоции

Продавница денес се занимава, Молња шеми, и ограничен работно време попусти од Amazon.com

amzn.to/2ZOEcui

(Забелешка: Огранок линк)

Со седиште во # со содржина во # # # # # #

Сакаат да машина преведе вашиот содржина? Контактирајте со нас преку е-пошта: mummichogblog@gmail.com

Содржина машински превод на TheMummiChogBlog

themummichogblog.com/

Мапа на сајтот: themummichogblog.com/sitemap.xml

RSS: themummichogblog.com/sitemap_index.xml

Препорачани патување сајт: centretravel.blogspot.com

23 Причини да стане католик

www.catholicdoors.com/misc/23reasons.htm

Радувај се Марија, полн со благодат.

Нашиот Господ е со тебе.

Благословена си ти меѓу жените,

и благословен е плодот на твојата утроба,

Исус.

Света Марија, Мајката Божја,

Молете се за нас грешните,

сега и во часот на смртта.

Амин.

Зошто да се инвестира во Малта?

Специјални стимулации понудени од страна на малтешки влада за странските инвеститори

Има носивост на бизнис иницијативи кои Малта Владата нуди на странските инвеститори. Овие најчесто вклучуваат одредби на недвижен имот, поволни кредити, гаранции за кредити, субвенции каматна стапка на кредитот, дозволи за работа и обезбедување на помош за обука. Исто така, постојат голем број даночни олеснувања кои владата на Малта обезбедува на инвеститорите. Тие вклучуваат даночни кредити за инвестиции. Исто така, владата обезбедува инвестициски додатоци како што се 50% данок по одбивка на фабриката и машините и 20% намалување на индустриски згради или структури на. Исто така, постојат иницијативи за можностите за работа и даночните договори.

investineu.com/content/invest-malta

Општи услови: “”https://themummichogblog.com/ не превзема никаква одговорност или одговорност за било какви грешки или пропусти во содржината на оваа страница. Информациите содржани во овој веб-сајт е предвиден за “”како што е”” основа, без гаранции за комплетноста, точноста, навременоста корисност или … “”

Општи услови: “”Овој пост содржи авторски права материјал употребата на која не секогаш е посебно овластен од страна на сопственикот на авторските права.””

За: theMummichogblog.com (основана во 2019/01/07) има за цел да се направи на пристапот до информации од содржината машина за преведување. Нашите приход произлегува од Филијалата на маркетинг. Ние се промовира производи и да добијат приход за возврат (комисија). Ако би сакале да се отстрани еден пост се испрати на e-mail на mummichogblog@gmail.com со врската сакате ни да се отстрани.

за themummichogblog.com

Животот degli italiani che vivono на Малта.
Guida ди Италија на on-line един informazione utile е gratuite по chiunque voglia venire во Vacanza на Малта е vivere Нел ‘Isola.
ОН sito интернет dedicato Ала diffusione ди notizie во Лингва Италијана concernenti Малта e l’arcipelago малтешки.
Consigli е recensioni дин negozi, locali, случај КЕШ
Eventi е manifestazioni.
Possibilità ди lavoro … ед altro Ancora.
Aggiungete tutti gli italiani ди vostra conoscenza che vivono sull’isola ди Малта.
Блог dedicato Agli italiani che lavorano, studiano o vivono на Малта!
Speriamo che i contenuti sito del Siano utili на чи си trasferisce на Малта по qualche темпо … qui potrete trovare interviste, informazioni, consigli е dritte по Потер vivere Ал meglio la vostra esperienza Малтешки!
Isola di Малта.
Storie ди Italiani на Малта.
————————————————– ————————————————– ——————–”
“PR200554en
25/03/2020

-Gazety BY NY FANOMPOANA HO AN’NY harem-pirenena, NY FITONDRANA EO AN-TOERANA SY ZAVAKANTO
Taorian’ny asa mirindra amin’ny Sampan-draharahan’ny governemanta eo an-toerana ao amin’ny Ministeran’ny noho ny harem-pirenena, ny Zavakanto sy eo an-toerana sy MITA Governemanta, ny sehatra nomerika no nampidirina, ary dia toy izany no toy ny amin’izao andro izao, ny governemanta eo an-toerana fivoriana azo atao amin’ny aterineto. Amin’ny alalan’ny sehatra io, ny fitondram-panjakana eo an-toerana dia ho afaka hanao ny fivoriana tsy misy ny ilaina ny fifandraisana mivantana eo mpanolotsaina.

Minisitry José Herrera nilazàny fa ny asa fanompoana, miaraka amin’ny departemantan’i ho an’ny Governemanta an-toerana, dia mihazona mitohy adihevitra ary miara-miasa akaiky amin’ny filankevitra ny eo an-toerana sy ny Filankevitra eo an-toerana ‘Association. Ny fampidirana ny sehatra nomerika dia iray amin’ireo andiana fepetra sy ny zavatra izay ho ampiharina mba hiarovana ny fahasalaman’ny mpiasa, mpanolotsaina sy ny vahoaka amin’ny ankapobeny.

Ny asa fanompoana dia te-haneho ny fankasitrahana ho an’ny eo an-toerana Kônsily ‘Association, ben’ny tanàna, mpanolotsaina, ny mpanatanteraka sekretera sy ny fikambanana, ary koa ny mpiasa ny fiaraha-miasa sy ny tapaka asa izy ireo mitondra avy ho tombontsoan’ ny Malta sy Gozitan fiaraha-monina.

www.gov.mt/en/Government/DOI/Press%20Releases/Pages/2020/March/25/pr200554en.aspx

“————————————————– ————————————————– ——–

Deals sy ny Promotions

Shop ny Deals Today, Deals helatra, ary ny fotoana voafetra-fihenam-bidy avy amin’ny Amazon.com

amzn.to/2ZOEcui

(Note: Affiliate rohy)

Miorina ao #Malta amin’ny votoaty amin’ny #italy #Italian #Italiano #italia #themummichogblogcom #GaryVeeChallenge

Maniry antsika handika ny milina afa-po? Contact us amin’ny mailaka: mummichogblog@gmail.com

Content milina-translated by TheMummiChogBlog

themummichogblog.com/

Sitemap: themummichogblog.com/sitemap.xml

RSS: themummichogblog.com/sitemap_index.xml

Recommended Travel toerana: centretravel.blogspot.com

23 antony HO A CATHOLIC

www.catholicdoors.com/misc/23reasons.htm

Arahaba ry Maria, feno fahasoavana.

Ny Tompo no momba anao.

Sambatra ianao amin’ny vehivavy,

ary voatahy ny hateraky ny kibonao,

I Jesosy.

Masina Maria, Renin’Andriamanitra,

Mivavaha ho anay mpanota,

dieny izao sy amin’ny ora ny fahafatesana.

Amen.

Nahoana no vola amin’ny Malta?

Fandrisihana manokana natolotry ny governemanta Malta mpampiasa vola vahiny

Misy entana ny raharaham-barotra fanentanana, izay ny governemanta Malta tolotra amin’ny vahiny mpampiasa vola. Ireo ny ankamaroany ahitana andalana ny fananana azo hozongozonina, malefaka bola, bola antoka, findramam-bola zanabola fanampiana, ny asa sy ny fanomezana fahazoan-dalana fampiofanana fanampiana. Misy ihany koa ny fandrisihana ny hetra maro izay ny governemanta Malta manome ny mpampiasa vola. Anisan’izany ny hetra nahazoan-dalana eo amin’ny fampiasam-bola. Ihany koa ny governemanta dia manome fanampiana fampiasam-bola toy ny 50% hetra deduction eo amin’ny zavamaniry sy ny milina, ary 20% deduction amin’ny trano indostrialy na ny rafitra. Misy ihany koa ny fandrisihana ny famoronana asa sy ny fifanarahana hetra.

investineu.com/content/invest-malta

Disclaimer: “”https://themummichogblog.com/ jerena, dia hoatran’ny tsy misy andraikitra na madio na inona na inona hadisoana na fanadinoana ao amin’ny votoatin’ny pejy ity. Ny vaovao mirakitra ity takelaka ity dia omena ao amin’ny iray “”toy ny hoe”” fototra tsy misy antoka ny fahafenoana, marina, ilaina na ny fotoana nilany azy … “”