Sistema ta dawl taxxogol ta matul ilinBiex tagmel

Sistema ta ‘dawl tax-xogħol ta’ matul il-ħin
Biex tagħmel il-vettura tiegħek aktar viżibbli għal sewwieqa oħra matul is-sewqan bi nhar, il-
Id-dwal tat-tmexxija bi nhar ixgħel awtomatikament kull meta tinbeda l-magna
u l – brejk tal – parkeġġ huwa rilaxxat bit – tnaqqis tal – headlight jew f ‘. \ T
Pożizzjoni “auto”. (Idawwal isbaħ mid-dwal tal-pożizzjoni ta ‘quddiem.) Il-ġurnata
Id-dwal tat-tmexxija mhumiex iddisinjati għall-użu bil-lejl.
■ sensur tal-kontroll tal-headlight
■ Sistema awtomatika ħafifa (jekk mgħammra)
Vetturi mingħajr sistema intelliġenti u startjar
● Meta s-swiċċ tad-dawl ikun fi jew: il-headlights u ċ-ċpar ta ‘quddiem
Id-dwal itfi awtomatikament meta l-iswiċċ tal-magna jinbidel għall- “lock”
pożizzjoni.
● Meta l-iswiċċ tad-dawl huwa fi: Il-headlights u d-dwal kollha itfi
awtomatikament meta l-iswiċċ tal-magna jinbidel għall-pożizzjoni “lock”.
Biex terġa ‘ddawwar id-dwal, ixgħel il-pożizzjoni tal-magna għall-pożizzjoni “fuq”, jew dawwar
Id-dawl jaqleb għal darba u mbagħad lura lejn Or.
Vetturi b’sistema ta ‘dħul intelliġenti u startjar
● Meta s-swiċċ tad-dawl ikun fi jew: il-headlights u ċ-ċpar ta ‘quddiem
Id-dwal itfi awtomatikament meta l-iswiċċ tal-magna jintefa.
● Meta l-iswiċċ tad-dawl huwa fi: Il-headlights u d-dwal kollha itfi
awtomatikament meta l-iswiċċ tal-magna jintefa.
Biex terġa ‘ddawwar id-dwal, dawwar is-swiċċ tal-magna għal tqabbid fuq il-modalità, jew
Dawwar il-bidla dawl għal darba u mbagħad lura lejn Or.

——–

Daytime running light system
To make your vehicle more visible to other drivers during daytime driving, the
daytime running lights turn on automatically whenever the engine is started
and the parking brake is released with the headlight switch off or in the
“AUTO” position. (Illuminate brighter than the front position lights.) Daytime
running lights are not designed for use at night.
■Headlight control sensor
■Automatic light off system (if equipped)
Vehicles without a smart entry & start system
●When the light switch is in or : The headlights and front fog
lights turn off automatically when the engine switch is turned to the “LOCK”
position.
●When the light switch is in : The headlights and all the lights turn off
automatically when the engine switch is turned to the “LOCK” position.
To turn the lights on again, turn the engine switch to the “ON” position, or turn
the light switch to once and then back to or .
Vehicles with a smart entry & start system
●When the light switch is in or : The headlights and front fog
lights turn off automatically when the engine switch is turned off.
●When the light switch is in : The headlights and all the lights turn off
automatically when the engine switch is turned off.
To turn the lights on again, turn the engine switch to IGNITION ON mode, or
turn the light switch to once and then back to or .

——–

I-Daytime Running Light System
Ukwenza imoto yakho ibonakale kwabanye abashayeli ngesikhathi sokushayela sasemini,
Izibani zesikhathi sasemini zivula ngokuzenzakalela noma nini lapho injini isiqalile
futhi i-brake yokupaka ikhishwa nge-heachlight switch off noma ku-
“Auto” isikhundla. (Khanyisa ukubukeka okukhanya kunezibani zangaphambili.) Isikhathi sasemini
Izibani ezisebenzayo azenzelwe ukusetshenziswa ebusuku.
■ inzwa yokulawula yokukhanya ekhanda
■ Ukukhanya okuzenzakalelayo okuzenzakalelayo (uma kuhlomele)
Izimoto ngaphandle kokungena smart & uhlelo lokuqala
● Lapho inkinobho ekhanyayo isendaweni noma: Izibani zezinkungu nenkungu yangaphambili
Izibani zicisha ngokuzenzakalelayo lapho ukushintshwa kwe-Injini kuphendukele ku- “Lock”
isikhundla.
● Lapho inkinobho ekhanyayo ikhona: Amalambu adonswayo nawo wonke amalambu acishiwe
ngokuzenzakalelayo lapho ukushintshwa kwe-Injini kuphendukele esikhundleni se- “Lock”.
Ukuvula amalambu futhi, vula injini yokushintshela esimweni se- “” ku ”
ukushintshwa kokukhanya kube kanye bese ubuyela emuva noma.
Izimoto ezinokungena smart & uhlelo lokuqala
● Lapho inkinobho ekhanyayo isendaweni noma: Izibani zezinkungu nenkungu yangaphambili
Izibani zicima ngokuzenzakalelayo lapho kuvalwa i-Injini.
● Lapho inkinobho ekhanyayo ikhona: Amalambu adonswayo nawo wonke amalambu acishiwe
ngokuzenzakalelayo lapho ukushintshwa kwenjini kucishiwe.
Ukuvula futhi amalambu futhi, vula injini yokushintshela ekulahleni ngemodi, noma
Vula i-Shintshela ukukhanya kube kanye bese ubuyela emuva noma.

————

Daglopende ligte stelsel
Om jou voertuig meer sigbaar te maak vir ander bestuurders gedurende dagrit, die
daglopende ligte aanskakel outomaties wanneer die enjin begin is
en die parkeerrem word vrygestel met die koplig skakel of in die
“Auto” posisie. (Verlig helderder as die voorste posisie ligte.) Dag tyd
Running ligte is nie ontwerp vir gebruik in die nag nie.
■ Hoofligbeheer sensor
■ Outomatiese ligte stelsel (indien toegerus)
Voertuie sonder ‘n Smart Entry & Start System
● Wanneer die ligskakelaar in of: die kopligte en die voorste mis is
Ligte skakel outomaties af wanneer die enjinskakelaar na die “slot” verander word
posisie.
● Wanneer die ligskakelaar in is: die kopligte en al die ligte afskakel
outomaties wanneer die enjinskakelaar na die “slot” posisie verander word.
Om die ligte weer aan te skakel, draai die enjinskakelaar na die “aan” posisie of draai
Die lig skakel na een keer en dan terug na of.
Voertuie met ‘n Smart Entry & Start System
● Wanneer die ligskakelaar in of: die kopligte en die voorste mis is
Ligte skakel outomaties af wanneer die enjinskakelaar afgeskakel is.
● Wanneer die ligskakelaar in is: die kopligte en al die ligte afskakel
outomaties wanneer die enjinskakelaar afgeskakel is.
Om die ligte weer aan te skakel, draai die enjinskakelaar na die ontsteking op af, of
Draai die ligskakelaar na een keer en dan terug na of.

——–

Sistemi i dritës së përditshme
Për ta bërë automjetin tuaj më të dukshëm për shoferët e tjerë gjatë ngasjes së ditës,
Dritat e drejtimit të ditës të kthehen automatikisht sa herë që fillon motori
dhe frena e parkimit është lëshuar me dritën e dritës fikur ose në
Pozicioni “Auto”. (Ndriçoni më të ndritshme se dritat e pozicionit të përparmë.) Dita
Dritat e drejtimit nuk janë të dizajnuara për përdorim gjatë natës.
■ Sensori i kontrollit të dritës së parë
■ Sistemi automatik i dritës (nëse është e pajisur)
Vehicles pa një sistem të zgjuar dhe të fillojë
● Kur kaloni dritë është në ose: fenerët dhe mjegullat e përparme
Dritat fiken automatikisht kur kalimi i motorit është kthyer në “bllokimin”
pozicion.
● Kur kaloni dritë është në: fenerët dhe të gjitha dritat fikhen
automatikisht kur kaloni motor është kthyer në pozicionin “bllokohet”.
Për të kthyer përsëri dritat, ktheni kalimin e motorit në pozicionin “në” ose kthehuni
Drita kalon në një herë dhe pastaj kthehet në ose.
Automjetet me një sistem të zgjuar dhe të fillimit
● Kur kaloni dritë është në ose: fenerët dhe mjegullat e përparme
Dritat fiken automatikisht kur kalimi i motorit është i fikur.
● Kur kaloni dritë është në: fenerët dhe të gjitha dritat fikhen
automatikisht kur kaloni motor është i fikur.
Për të kthyer dritat përsëri, ktheni kalimin e motorit në ndezjen në modalitetin, ose
Kthejeni kalimin e dritës në një herë dhe pastaj kthehet në ose.

TheMummichogblog è un partecipante al Amazon Services LLC Associates programma, un programma di affiliazione pubblicitario progettato per fornire un mezzo per siti per guadagnare tariffe pubblicitarie con la pubblicità e il link al amazon.com. Amazon, il logo di Amazon, AmazonSupply, e il logo AmazonSupply sono marchi di Amazon.com, Inc. o delle sue affiliate. Amazon e il logo di Amazon sono marchi di Amazon.com, Inc., o delle sue affiliate.