SVILUPPARE PUNTI CHIAVE DI FORZAUna volta che hai

TheMummichogblog è un partecipante al Amazon Services LLC Associates programma, un programma di affiliazione pubblicitario progettato per fornire un mezzo per siti per guadagnare tariffe pubblicitarie con la pubblicità e il link al amazon.com. Amazon, il logo di Amazon, AmazonSupply, e il logo AmazonSupply sono marchi di Amazon.com, Inc. o delle sue affiliate.

Kom opp med så mange ideer som du kan, så fort du kan.

Ikke døm dine ideer. Bare ta dem som de kommer. Hvis du er bekymret for å si dumme ting, kan du ende opp med å si noe i det hele tatt.

Forestill deg at du debattere noen som mener du er utenfor basen, og du har seksti sekunder på å forsvare din posisjon. Spill deg selv.

Starte hvor som helst. Du trenger ikke å starte i begynnelsen av presentasjonen.

Hjerneforskere nå vet at ny innsikt kommer i øyeblikk som dette. Den “aha!” øyeblikket vi opplever ofte er ledsaget av en “gamma spike” -en plutselig flash av gamma-bølgeaktivitet over neocortex, hjernens kreativitet sentrum. Disse gamma toppene skje tilfeldig, vanligvis når du “Let Go” av problemet og bare fritt knytte rundt det. [21] Det er slik rask brainstorming fungerer. Med alle de flotte informasjonsinnhenting du gjorde allerede, er hjernen din moden for å syntetisere og få de beste ideene ut-nøyaktig hva du trenger for å støtte formålet.

For hans nye presentasjonen, Tad valgte å skrive ideer raskt på Post-it-lapper. Fordelen med denne tilnærmingen er at han kunne gruppen og ordne notater når han ferdig brainstorming. Se Tad notater på neste side.

 

Nå Tad jobb var å gi disse ideene noen struktur.

Først satte han dem i logiske grupper og ga en etikett til hver gruppe.

Da ordnet han ideene i hver gruppe i en rekkefølge som virket logisk for ham: start med data, forteller hvordan han fikk dataene, og deretter forklare dataene (se hans endelig bestilling på neste side).

Endelig Tad hadde sine ideer organisert, og det tok ham bare omtrent en halv time å gjøre dette arbeidet. Selv om detaljene var teknisk, vil presentasjonen være enkel: Hans nye racing dress var raskere enn noen annen drakt, han kunne bevise at det var

 

raskere, kan han fortelle deg hvorfor det var raskere. Dette var alle sine lyttere for å skifte sitt paradigme. Noe mer ville bare rot sine hoder, gjørmete virkningen av data, og utsette en beslutning.

Prøv det selv. Brainstorm dine egne ideer og deretter gruppere dem. Hvor ser du sammenhengen mellom dine ideer? Shoot for ikke mer enn tre hovedgrupper, deretter ordne ideene i rekkefølge innenfor hver gruppe. Disse gruppene vil bli de viktigste temaene i presentasjonen.

Tre er sjarmen
Hvorfor gjorde Tad komme opp med tre grupper av ideer? Hvorfor ikke fire eller fem eller seks?

Fordi han er smart. Han kjenner kraften av “tre”. Psykologer har funnet ut at når du prøver å overtale noen, tre påstander er overbevisende, to er ofte ikke nok, men fire er for mange. Professorer Suzanne B. Shu og Kurt A. Carlson sier, “Flere krav er bedre til fjerde kravet, da [lyttere] se alle påstander med skepsis.” Forskerne kaller denne effekten “sjarmen av tre”, og mistenker at det har noe å gjøre med hvor mye den gjennomsnittlige person kan håndtere i korttidshukommelsen. [22]

Selvfølgelig har gode kommunikatorer alltid visst om sjarmen av tre; det er derfor de ofte til stede tre ideer, tre hovedpunkter, eller tre funn å støtte et krav. Lincoln snakket om “regjering av folket, av folket og for folket.” Den franske snakker om “frihet, likhet og brorskap.” Caesar sa: “Jeg kom, jeg så, jeg erobret.” (Legg merke til vi bare ga deg tre eksempler.)

“Ingen kan huske mer enn tre poeng.”

-Philip Crosby

Historier, sanger og vitser er fulle av treere ( “Tre gutter går inn i en bar …”). Natura Diane Ackerman reflekterer over dette mønsteret: “Vi er så forelsket i mønstre som vi besatt skaper vår egen, ofte i trekanter, for eksempel morgen, middag og kveld; Macbeth tre rare søstre; de tre vise menn; klar ferdig gå; en sonate er tredelt skjema; ånden er å gi tre ønsker; lite, middels og store; ABCs; Gullhår og de tre bjørnene; de tre små griser; og så videre. Tre ser ut til å være vårt mønster av valg.”[23]

Husk, vi sa presentasjonen er i tre deler; intro, kroppen, og konklusjonen. Så nå har du tre viktige poeng i kroppen for å støtte formålet. Nå bestemmer du hva for å sette dem i.

Triple S Formel
Hvordan bør du presentere poengene dine?

Vi vet at folk husker den første og siste tingene de hører. De husker også gjentatt informasjon. Prinsippet er enkelt: Gjør poenget ditt første og siste repetisjonen vil hjelpe folk å huske og forstå det.

Vi vet alle at minnet er lekk, som vi husker bare bruddstykker av det vi hører, og at mye av det vi tror vi husker er galt. Psykologer sier: “Fra oppfatning å minne det er flere muligheter for informasjon som skal feilkodet” [24] -i andre ord, publikum vil bare ikke få det riktig med mindre du kutte ned på sine muligheter til å misforstå deg.

Det betyr å si først hva du vil at folk skal huske-og gjenta det siste. Dette gir viktige punkter vekt. Du bør også bremse ned og snakke tydelig når du leverer de viktigste punktene. Ifølge CUNY professor og ekspert på digital kommunikasjon Cathy Davidson, “Når du introdusere produktet i begynnelsen av det kommersielle og når du leverer poenget på slutten, er din diksjonen mye tregere og dine ord er nøye e-nonne-ci -a-ted.”[25]

Du bør si hver tast punkt, støtte det, og oppsummere det. Vi kaller det Triple S Formula.

Hvilken av disse to eksemplene er lettere å forstå?

Eksempel 1:
“De glidelåser og sømmer er plassert for å øke permeabiliteten faktor av ca. 2 liter pr meter kvadrat per sekund. I tillegg er det farge litt undermål fordi kraftmålingene er følsomme for drakten størrelse og gjøre en forskjell på ca. 7 prosent i luftmotstand, da dette lysbilde indikerer. Ved undersizing kan vi forbedre permeabiliteten av minst 2 liter og kanskje mer. Men den virkelige gjennombrudd er en strukturert, dimpled sveiset haiskinn struktur. Under et elektronmikroskop i vindtunnelen denne strukturen synes å mulig ca. 7 liter med ytterligere permeabilitet i løpet av en 250 meter lang glide kurs “.

Eksempel 2:
“Drakten er designet for å være ca 11 liter mer permeable enn andre drakter på markedet. Her er hvordan det bryter ned:

Amazon e il logo di Amazon sono marchi di Amazon.com, Inc., o delle sue affiliate.