SVILUPPARE PUNTI CHIAVE DI FORZAUna volta che hai

TheMummichogblog è un partecipante al Amazon Services LLC Associates programma, un programma di affiliazione pubblicitario progettato per fornire un mezzo per siti per guadagnare tariffe pubblicitarie con la pubblicità e il link al amazon.com. Amazon, il logo di Amazon, AmazonSupply, e il logo AmazonSupply sono marchi di Amazon.com, Inc. o delle sue affiliate.

Amintiți-vă, am spus prezentarea este în trei părți; intro, corpul, și concluzia. Deci, acum, aveți trei puncte-cheie în organism pentru a sprijini scopul. Acum decide ce pentru a le pune în.

Triple S Formula
Cum ar trebui să prezinte punctele tale?

Știm că oamenii amintesc prima și ultima lucruri pe care le aud. Ei amintesc, de asemenea, informații repetate. Principiul este simplu: Asigurați-vă punctul de prima și ultima-repetarea va ajuta oamenii să-și amintească și să înțeleagă asta.

Știm cu toții că memoria este indiscret, că ne amintim doar biți și bucăți de ceea ce am auzit, și că o mulțime de ceea ce credem că ne amintim este greșit. Psihologii spun, „De la percepție în memorie există mai multe oportunități de informații care urmează să fie codificate incorect“ [24] -in alte cuvinte, publicul pur și simplu nu-l va primi corect dacă nu taie din nou pe posibilitățile lor de a înțeles greșit.

Asta înseamnă să spună mai întâi ce vrei ca oamenii să-și amintească-și repeta ultima. Acest lucru dă accentul puncte-cheie. Ar trebui, de asemenea, încetinească și să vorbească în mod clar atunci când dă punctele cheie. Potrivit profesorului CUNY și expert în comunicare digitală Cathy Davidson, „Când introduce produsul la începutul reclamei și atunci când dă linia pumn la sfârșitul anului, dicție este mult mai lent și cuvintele sunt atent de e-Nun-CI -a-ted.“[25]

Ar trebui să menționeze fiecare punct-cheie, susține acesta, și rezuma-l. Noi numim Formula Triple S.

Care dintre aceste două exemple este mai ușor de înțeles?

Exemplul 1:
„Fermoare și cusături sunt plasate pentru a ridica factorul de permeabilitate de circa 2 litri pe metru pătrat pe secundă. In plus, costumul este ușor subdimensionat, deoarece măsurătorile forței sunt sensibile la dimensiunea costum și să facă o diferență de aproximativ 7 la sută în aerodinamic, deoarece acest slide indică. Prin subaprecier putem crește permeabilitatea prin cel puțin 2 litri și poate mai mult. Dar descoperire reală este o textură, structură de denivelari-tricot piele de rechin. Sub un microscop electronic în tunelul de vânt această structură pare să permită aproximativ 7 litri de permeabilitate suplimentară peste un curs de alunecare de 250 de metri.“

Exemplul 2:
„Costumul este conceput pentru a fi de aproximativ 11 de litri mai permeabile decât alte costume de pe piață. Iată cum se rupe în jos:

„Primim 7 litri de la design-ul nostru descoperire folosind texturate, piele de rechin denivelari-tricot, pe care am demonstrat, folosind un microscop electronic într-un tunel de vânt care simulează un curs de alunecare de 250 de metri.

„Am obține mai multe de 2 litri de subaprecier ușor costum, care se taie, de asemenea, aproximativ 7 la suta din rezistență aerodinamică.

„Și vom obține mai multe de 2 litri pe metru pătrat pe secundă, reproiectând fermoarele și cusături.

„Aceasta adaugă până la 11 mai litri de permeabilitate decât oricare alt costum.“

 

Ce-ai observat că este diferită între cele două versiuni?

Care dintre ele este mai ușor de înțeles? De ce?

Ce scop are rezumând servi?

Deși detaliile sunt foarte tehnice, cele mai multe dintre noi poate urma exemplul 2 este cu mult mai bună decât exemplul 1. Punctul cheie vine în față ( „veți obține 11 mai litri de aer cu costumul nostru“); apoi, după trei elemente de date care susțin, teza rezumat leagă arcul pe ambalaj.

Notă la pagina 71 modul în care Tad utilizat instrumentul Planificatorul pentru a dezvolta acest punct cheie.

Principiul aici este simplu: Repetarea un punct face mai ușor de reținut. Prin repetarea te cimentate in creierele lor perspectiva noua, a „AHA!“ moment care schimbă o paradigmă. Persuaders profesionale sunt bine conștienți de acest principiu; cum spune Malcolm Gladwell, „Înțelegeți ce Nike si Coca-Cola înțeleagă: că în cazul în care pot face brandurile lor omniprezente-în cazul în care acestea pot ipsos-le pe panouri publicitare, pe display-uri de produse în interiorul magazine alimentare, pe comoditate-magazin ferestre, pe părțile laterale ale clădirilor , pe tricouri si sepci de baseball, pe capotele și acoperișurile mașini de curse, în spread-urile colorate în Teen reviste le pot face mesajul lor imposibil de ignorat. Secretul nu este înșelăciune, dar repetiție, nu filare, dar Artful vorbind simplu.“[26]

Scopul tau este de a face mesajul dvs. imposibil de ignorat, de a se angaja si reengage creierul ascultatorilor. Puteți face acest lucru indicând, de sprijin, și care rezumă fiecare punct cheie.

Puteți utiliza acest Formula Triple S în multe situații de comunicare, nu doar într-o prezentare formală. Folositi-l atunci când seful tau te pune o întrebare, atunci când răspunde într-o ședință, atunci când sunteți la telefon cu un client. Formula ajută ascultătorii dumneavoastră amintiți și să înțeleagă punctele.

In prezentarea lui Amita, ea a spus cumpărătorilor ei ei nu ar avea inventar mai mult sau mai puțin decât au nevoie. Ea a venit cu trei puncte pentru a sprijini această afirmație și utilizat Formula Triple S pentru a planifica aceste puncte. (A se vedea modul în care punctele cheie Amita sunt rupte în ilustrația care începe de mai jos.)

Amita spune o poveste convingătoare a modului în care diferă compania ei de la tipic producătorului-în loc de probleme care cauzează pentru clienții ei ca „ceilalți“ face, ea este rezolvarea lor. Și acum ea are trei puncte de sprijin puternic.

Ce zici de prezentare? Ați putea folosi instrumentul Planificatorul de a veni cu puncte de sprijin puternic? Ați putea să le-a pus în Formula Triple S, așa cum a făcut Amita?

———

Разработка сильной КЛЮЧЕВЫЕ ПОЛОЖЕНИЯ
После того, как вы запланировали свое сообщение, разработал свою цель, и понять аудиторию, вы в состоянии определить, мясо и картофель вашей презентации, с вашей целью всегда в том, чтобы перенести знания и поведение аудитории.

“Что мне сказать?” Это всегда хороший вопрос, когда вы планируете презентацию. Вы можете иметь большое сообщение верхнего уровня в виду, большую идею акции, но что вы на самом деле сказать?

Лучший способ разработки контента для тела вашей презентации является коллективным обсуждением его. Помните, что вы уже узнали много, анализируя аудиторию, думая о том, что они должны знать, а также вопросы, которые они могли бы спросить, так что у вас есть много закрученных вокруг контента в вашем уме. Теперь нам просто нужно, чтобы получить его и получить его организовал.

Amazon e il logo di Amazon sono marchi di Amazon.com, Inc., o delle sue affiliate.