SVILUPPARE PUNTI CHIAVE DI FORZAUna volta che hai

TheMummichogblog è un partecipante al Amazon Services LLC Associates programma, un programma di affiliazione pubblicitario progettato per fornire un mezzo per siti per guadagnare tariffe pubblicitarie con la pubblicità e il link al amazon.com. Amazon, il logo di Amazon, AmazonSupply, e il logo AmazonSupply sono marchi di Amazon.com, Inc. o delle sue affiliate.

За његову нову презентацију, Тед одлучио да напише идејама брзо на пост-ит нотес. Предност оваквог приступа је да је могао групу и организовати белешке када је завршио браинсторминг. Погледајте тад белешке на следећој страници.

 

Сада Тад посао је био да ове идеје неку структуру.

Прво, он их стави у логичке групе и дао ознаку за сваку групу.

Онда је организовао идеје у свакој групи у како би изгледало логично да му: почетак са подацима, рећи како је добио податке, а затим објашњавају податке (видети своју коначну наредбу на следећој страни).

У последњем Тад је имао његове идеје организована, а да му је требало само пола сата да радим овај посао. Иако су детаљи су техничке, презентација ће бити једноставан: Његов нови трке одело био бржи од било ког другог одела, могао је да докаже да је

 

бржи, а могао рећи зашто је било брже. То је било све слушаоце који су потребни да промене свој парадигму. Све преко тога би само гурамо своје мозгове, Мудди утицај података, и одложи одлуку.

Пробајте то сами. Браинсторм своје идеје и онда их груписати. Где ви видите везе између ваше идеје? Схоот за не више од три главне групе, а затим распоредити идеје како унутар сваке групе. Ове групе ће постати главне теме своју презентацију.

Тхрее је чар
Зашто је Тед дошли до три групе идеја? Зашто не четири или пет или шест?

Зато што је паметан. Зна моћ “три”. Психолози су открили да, када покушава да убеди некога, три тврдње су убедљиви, два често није довољно, али четири су превише. Професори Сузан Б Шу и Курт О Карлсон рецимо, “Више тврдње су бољи до четвртог захтева, у које време [слушаоци] види све тврдње са скептицизмом.” Истраживачи зову овај ефекат је “шарм три”, а сумњам да то има неке везе са колико просјечна особа може носити у краткотрајно памћење. [22]

Наравно, велики комуникатори одувек знао за шарм три; зато су често присутни три идеје, три главне тачке, или три открића да подржи захтев. Линколн је говорио о “владе народа, од народа, и за народ.” Француски говоре о “слободе, једнакости и братства.” Цезар је рекао, “Дођох, видех, победих.” (Напомена смо вам дали три примера.)

“Нико не могу да се сетим више од три тачке.”

-Пхилип Крозби

Приче, песме и шале су пуне тројкама ( “Три момка улазе у бар …”). Природњак Дајана Акерман одражава на овом обрасцу: “Ми толико заљубљен у обрасцима које смо опсесивно стварају сами, често у троје, као што су ујутро, у подне и увече; Мацбетх Три чудне сестре; три мудраца; Спреми се, позор, сад; соната је троделни облик; је дух је давање три жеље; мала, средња и велика; Абецеда; Златокоса и три медведа; три прасета; и тако даље. Три изгледа наш образац избора. “[23]

Запамтите, ми рекао да ти је презентација је у три дела; увод, тело, и закључак. Дакле, сада имате три кључне тачке у телу за подршку своју сврху. Сада се одлучите шта би их у.

Трипле С Формула
Како би требало да представи своје поене?

Знамо да се људи сећају прве и последње ствари које чују. Они су такође запамти поновио информацију. Принцип је једноставан: прво Направите тачку и последњи понављање ће помоћи људи памте и разумију.

Сви знамо да је меморија цури, да се сетимо само делове онога што смо чули, и да је доста оно што мислимо да запамтите није у реду. Психолози кажу, “Од перцепције у меморију има више могућности за информације које се неправилно кодирана” [24] -у Другим речима, публика једноставно неће добити право ако не смањи њихове могућности да вас погрешно разумео.

То значи каже први оно што желите да људи запамтити-и понавља последњи. Ово даје кључне тачке нагласак. Такође би требало да успори и говорите јасно када достави кључне тачке. Према ЦУНИ професора и стручњака у дигиталне комуникације Кети Дејвидсон, “Када представити производ на почетку комерцијални и када достави поенту на крају, ваш дикција је много спорији и ваше речи су пажљиво Е-монахиња-ЦИ -а-тед. “[25]

Требало би да наведе сваку кључну тачку, подржавају га, и сумира га. Ми то зовемо Трипле С Формуле.

Који од ова два примера је лакше разумети?

Пример 1:
“Тхе Зипперс и шавови су постављене да подигну фактор пропустљивости за око 2 литара по квадратном метру по секунди. Осим тога, одело је мало премала, јер мерења снаге су осетљиви да одговарају величини и направити разлику од око 7 посто у отпор ваздуха, као овај слајд показује. По ундерсизинг можемо побољшати пропустљивост најмање 2 литра и можда и више. Али прави пробој је са текстуром, брадавичастих повезана Схаркскин структура. Под електронским микроскопом у аеротунелу оваква структура изгледа да омогући око 7 литара додатног пропустљивости због клизећег курса од 250 метара. ”

Пример 2:
“Тужба је дизајниран да буде око 11 литара више пропусних од осталих одела на тржишту. Ево како се поквари:

“Добијамо 7 литара из наше револуционарне дизајн користећи текстуром, брадавичастих-книт Схаркскин, који смо се показало помоћу електронског микроскопа у тунелу на ветар симулира Глиде курс на 250 метара.

“Добијамо још 2 литре по мало ундерсизинг одело, што такође смањује за око 7 одсто аеродинамичког отпора.

“И ми се још 2 литара по квадратном метру у секунди од редизајнирања патенте и шавова.

“То додаје до 11 више литара пропустљивости од било ког другог одело.”

 

Шта сте приметили да се разликује између две верзије?

Што је више разумљиво? Зашто?

Која је сврха се сумирају служи?

Иако су детаљи су високо техничке, већина нас може пратити Пример 2 много боље него Пример 1. Кључна тачка појави испред ( “добијате 11 више литара ваздуха са наше боје”); затим после три ставке подржавају података, резиме казна повезује лук на паковању.

Обавештење на страни 71 како Тед користио планер алат за развој ове кључну тачку.

Принцип је једноставна: Понављање тачку чини лакше запамтити. Кроз понављање ти учврсти у њиховим мозговима нови увид, “Аха!” тренутак који помера парадигму. Професионални Персуадерс су свесни овог принципа; како каже Малколм Гледвел, “Разумети шта Нике и Кока-Кола разумети: да ли могу да своје брендове свеприсутни-ако могу малтер их на билбордима, на производу приказан унутар продавницама, на погодност-излозима, на странама зграда , на мајицама и качкети, на капуљачама и кровове трке аутомобила, у живописним намазе у тинејџерске часописе-они могу да се њихова порука немогуће игнорисати. Тајна није превара, али понављање, не лукав предење, али јасно говори. “[26]

Amazon e il logo di Amazon sono marchi di Amazon.com, Inc., o delle sue affiliate.