SVILUPPARE PUNTI CHIAVE DI FORZAUna volta che hai

TheMummichogblog è un partecipante al Amazon Services LLC Associates programma, un programma di affiliazione pubblicitario progettato per fornire un mezzo per siti per guadagnare tariffe pubblicitarie con la pubblicità e il link al amazon.com. Amazon, il logo di Amazon, AmazonSupply, e il logo AmazonSupply sono marchi di Amazon.com, Inc. o delle sue affiliate.

 

¿Qué notó que es diferente entre las dos versiones?

¿Cuál es más comprensible? ¿Por qué?

¿Para qué sirve un resumen?

Aunque los detalles son muy técnicos, la mayoría de nosotros puede seguir el ejemplo 2 mucho mejor que el ejemplo 1. El punto clave viene por adelantado ( “usted obtiene más de 11 litros de aire con nuestro juego”); a continuación, después de tres elementos de datos de apoyo, la frase de resumen ata el arco en el paquete.

Aviso en la página 71 cómo Tad utiliza la herramienta de planificador de desarrollar este punto clave.

El principio es simple: La repetición de un punto hace que sea más fácil de recordar. A través de la repetición que cemento en sus cerebros el nuevo Insight, el “aha!” momento en que cambia un paradigma. persuasores profesionales son muy conscientes de este principio; como dice Malcolm Gladwell, “Comprender lo que Nike y Coca-Cola entienden: que si pueden hacer sus marcas en todas partes, si es que puede revocarás en vallas publicitarias, en las pantallas de productos dentro de las tiendas de comestibles, en las ventanas de tiendas de conveniencia, en los laterales de edificios , en camisetas y gorras de béisbol, en las carcasas y los techos de los coches de carreras, en los diferenciales de colores en revistas para adolescentes-que pueden hacer que su mensaje imposible de ignorar. El secreto no es engaño, sino la repetición, no hilado ingeniosa pero hablar claro “. [26]

Su objetivo es hacer que su mensaje imposible de ignorar, para involucrar y restablecer el diálogo los cerebros de sus oyentes. Usted lo hace afirmando, de apoyo, y el resumen de cada punto clave.

Se puede utilizar esta fórmula Triple S en muchas situaciones de comunicación, no sólo en una presentación formal. Utilizarla cuando su jefe le hace una pregunta, cuando se está respondiendo de una reunión, cuando estás en el teléfono con un cliente. La fórmula ayuda a sus oyentes recordar y entender sus puntos.

En la presentación de Amita, le dijo a sus compradores que nunca tendrían más o menos inventario de lo que necesitaban. Ella se acercó con tres puntos para apoyar esa afirmación y usó la Fórmula Triple S para planificar esos puntos. (Vea como puntos clave de Amita se desglosan en la ilustración que se inicia a continuación.)

Amita es contar una historia convincente de cómo sus difiere de la típica empresa fabricante en lugar de causar problemas para sus clientes como los “otros” hacen, se los está resolviendo. Y ahora tiene tres puntos de apoyo fuertes.

¿Qué hay de su presentación? Podría utilizar la herramienta de planificador para llegar a los puntos de apoyo fuertes? ¿Podría ponerlas en la Triple S Fórmula, como Amita ha hecho?

———

Ngamekarkeun titik konci kuat
Sanggeus anjeun rencanana pesen anjeun, dimekarkeun Tujuan Anjeun, tur ngarti panongton, anjeun dina posisi nangtukeun daging jeung kentang sahiji presentasi anjeun, kalawan tujuan anjeun salawasna kabawa ka mindahkeun pangaweruh jeung paripolah panongton Anjeun.

“Naon anu kuring sebutkeun?” Éta salawasna pertanyaan alus lamun nu nuju perencanaan presentasi a. Anjeun bisa boga surat luhur-tingkat hébat dina pikiran, mangrupakeun ide nu badag nepi dibagikeun, tapi naon anu anjeun sabenerna disebutkeun?

Cara pangalusna pikeun ngamekarkeun eusi pikeun awak presentasi anjeun mun brainstorm eta. Inget, maneh geus diajar pisan ku analisa panongton, pamikiran ngeunaan naon maranéhna peryogi kauninga, kitu ogé patarosan maranéhna bisa menta, jadi Anjeun gaduh loba swirling eusi sabudeureun dina pikiran anjeun. Ayeuna urang ngan kudu meunang éta kaluar tur meunangkeun eta diayakeun.

Aya tilu bagian ka presentasi éféktif: bubuka, awak, sarta tamat. Urang mimitian ku awak pikeun meunangkeun paling titik konci compelling urang kaluar munggaran. Nu lajeng bakal pituduh kami nyieun bubuka anu pohara kuat sarta kacindekan.

Di dieu aya sababaraha métode brainstorming pikeun nyobaan:

Meunang sagala pikiran kaluar tina sirah anjeun on Post-na, ketok eta kaluar dina keyboard, atawa make jempol anjeun on smartphone-naon anjeun Éta paling nyaman keur anjeun.

Ngobrol sakumaha gancang anjeun tiasa jeung ngarékam sora anjeun, lajeng nranskripsikeun eta.

Datang nepi ka saloba pamanggih anjeun tiasa, sakumaha gancang anjeun tiasa.

Ulah nangtoskeun pamendak Anjeun. Rekam aranjeunna sabab datangna. Lamun nuju hariwang ngeunaan nyebutkeun hal belet, Anjeun bisa ngeureunkeun nepi nyebutkeun euweuh pisan.

Ngabayangkeun nu nuju debating batur anu nyangka anjeun kaluar base, sarta anjeun boga sawidak detik pikeun membela posisi Anjeun. Ngarekam diri.

Mimitian mana. Anjeun teu kudu mimitian jam awal presentasi Anjeun.

élmuwan uteuk kiwari nyaho yén wawasan anyar datangna di moments kawas ieu. The “AHA!” moment kami mindeng pangalaman anu dipirig ku “gamma spike” -a flash dadakan tina aktivitas gamma-gelombang meuntasan néokortéks, puseur kreativitas otak urang. paku gamma ieu lumangsung di acak, biasana mun anjeun “hayu balik” tina masalah na ngan bébas-gaul sabudeureun eta. [21] Éta karya brainstorming kumaha gancang. Kalayan sagala informasi hébat ngumpul maneh tuh geus, uteuk anjeun asak pikeun nyintésis tur meunangkeun gagasan pangalusna anjeun kaluar-kahayang anjeun kudu ngarojong Tujuan Anjeun.

Pikeun presentasi anyar-Na, Tad milih nulis gagasan gancang on Post-eta catetan. Kauntungannana pendekatan ieu anu anjeunna bisa grup na ngatur éta catetan nalika anjeunna rengse brainstorming. Tempo catetan Tad urang dina kaca salajengna.

 

Ayeuna pakasaban Tad urang éta méré gagasan ieu sababaraha struktur.

Kahiji, anjeunna nempatkeun kana Grup logis tur masihan labél ka unggal grup.

Lajeng anjeunna disusun ideu dina unggal grup dina urutan nu seemed logis mun anjeunna: mimitian ku data, ngabejaan kumaha anjeunna ngagaduhan data, terus ngajelaskeun data (tingali urutan final na dina kaca hareup).

Di Tad panungtungan miboga pamanggih na dikelompokeun, sarta eta ngabawa ukur ngeunaan hiji satengah jam mun ngalakukeun pagawean ieu. Sanajan sacara rinci éta teknis, presentasi bakal basajan: jas balap anyar Nya éta gancang tinimbang jas sejen, anjeunna bisa ngabuktikeun eta éta

 

gancang, sarta anjeunna bisa ngabejaan ka maneh naha eta éta gancang. Ieu kabeh listeners na diperlukeun pikeun mindahkeun paradigma maranéhanana. Nanaon deui mung bakal clutter brains maranéhanana, bécék dampak data, sarta reureuh kaputusan.

Coba eta diri. Brainstorm pamanggih sorangan lajeng group aranjeunna. Dimana anjeun ningali sambungan diantara pamanggih anjeun? Némbak keur euweuh leuwih ti tilu golongan utama, teras ngatur gagasan dina urutan waktu unggal grup. Grup ieu bakal jadi jejer utama presentasi Anjeun.

Amazon e il logo di Amazon sono marchi di Amazon.com, Inc., o delle sue affiliate.