SVILUPPARE PUNTI CHIAVE DI FORZAUna volta che hai

TheMummichogblog è un partecipante al Amazon Services LLC Associates programma, un programma di affiliazione pubblicitario progettato per fornire un mezzo per siti per guadagnare tariffe pubblicitarie con la pubblicità e il link al amazon.com. Amazon, il logo di Amazon, AmazonSupply, e il logo AmazonSupply sono marchi di Amazon.com, Inc. o delle sue affiliate.

———

Развиват силни КЛЮЧОВИ МОМЕНТИ
След като сте се планира вашето съобщение, разработена вашата цел, и да разберат на публиката, вие сте в състояние да определи месо и картофи на презентацията си, с целта ви винаги е да се премине на знанията и поведението на вашата аудитория.

“Какво да кажа?” Това винаги е добър въпрос, когато планирате презентация. Може да имате страхотен съобщение най-високо ниво в предвид, голяма идея да се дял, но какво всъщност се каже?

Най-добрият начин да се разработи съдържанието на тялото на презентацията е да го помислят. Не забравяйте, че вече научих много от анализа на публиката, да мисля за това, което те трябва да знаят, както и въпроси, те могат да поискат, така че имате много съдържание се въртят в ума си. Сега ние просто трябва да го извадя и да го организира.

Има три части за ефективно представяне: въвеждането, тялото, както и заключение. Започваме с тялото, за да получите нашите най-важни убедителни точки от първия. Това после ще ни води да се създаде много мощен въведение и заключение.

Ето някои методи на мозъчна атака, за да опитате:

Възползвайте се от всички мисли от главата си на пост-му, докоснете я на клавиатура или използвайте палците си на своя смартфон-каквото и да е най-удобно за вас.

Говори толкова бързо, колкото може и записвате гласа си, а след това го преписвам.

Елате с колкото се може повече идеи, колкото можете, толкова бързо, колкото можете.

Не съдете вашите идеи. Просто ги записват, тъй като те идват. Ако се притеснявате, че казва глупави неща, може би до края казваше нищо.

Представете си, че обсъждането на някой, който мисли, че си извън базата, а вие имате шейсет секунди, за да защитават позицията си. Запишете себе си.

Започнете навсякъде. Не е нужно да започне в началото на презентацията си.

Мозъчните учените знаят, че нови идеи идват в такива моменти. В “Аха!” момент ние често опит е придружена от “гама скок” -а внезапен гама-вълна дейност в неокортекса, креативност центъра на мозъка. Тези гама шпайкове случват на случаен принцип, обикновено, когато се “пусне” на проблема и просто свободна асоциираното около него. [21] Ето как бързо брейнсторминг работи. С цялата голямо събиране на информация, че вече е направил, мозъкът ви е узрял да синтезира и да получите най-добрите си идеи-точно това, което трябва да подкрепят вашата цел.

За новия си представяне, Тад избра да напише идеи бързо върху Лепящи се листчета. Предимството на този подход е, че той би могъл група и да осигури бележките, като завърши на мозъчна атака. Вижте бележките Тад на следващата страница.

 

Сега работата на Тад беше да се даде на тези идеи някаква структура.

Първо, той ги поставя в логически групи и даде етикет към всяка група.

Тогава той организира идеите във всяка група в ред, който изглеждаше логично да го: започне с данните, кажи как е получил данните, а след това обясни на данните (виж последната си заповед на следващата страница).

Най-сетне Тад имаше неговите идеи, организирани и тя му е само около половин час, за да направи тази работа. Въпреки че подробностите са технически, представянето ще бъде проста: Новата му състезателен костюм е по-бързо от всеки друг костюм, той може да докаже, че е

 

по-бързо, а той да ти кажа защо е било по-бързо. Това бе всичките му необходими, за да се измести тяхната парадигма слушатели. Нещо повече ще се претрупва само мозъците им, размъти въздействието на данните, както и забавяне на решение.

Опитайте сами. Идеи за генериране на собствени идеи и да ги след това група. Къде виждате връзките между вашите идеи? Shoot за не повече от три основни групи, след което се организира от идеите, за срок от всяка група. Тези групи ще станат основните теми на презентацията си.

Три на очарованието
Защо Тад излезе с три групи от идеи? Защо не четири или пет или шест?

Защото той е умен. Той знае, че силата на “три”. Психолози са установили, че, когато се опитвате да убедите някого, три твърдения са убедителни, две често не са достатъчни, но четири са твърде много. Професори Сюзан Б. Шу и Кърт А. Карлсон да речем, “Все повече претенции са по-добре, докато четвъртото твърдение за по което време [слушателите] виж всички твърдения, с скептицизъм.” Учените наричат ​​този ефект на “чара на три”, и има съмнения, че има нещо общо с това колко средният човек може да се справи в краткосрочната памет. [22]

Разбира се, много комуникатори винаги са знаели за чара на три; Ето защо те често присъстват три идеи, три основни пункта, или три находки в подкрепа на иск. Линкълн говори за “правителство на народа, от народа и за народа.” Французите се говори за “свобода, равенство, братство и.” Цезар каза: “Дойдох, видях, победих.” (Забележете, ние просто ви е дал три примера.)

“Никой не може да си спомни повече от три точки.”

-Philip Кросби

Истории, песни и шеги са пълни с тройки ( “Три момчета влизат в един бар …”). Натуралист Даян Акерман се отразява на този модел: “Ние сме толкова влюбен в модели, които ние маниакално създадем собствен, често в тройки, като сутрин, обед и вечер; Трите орисници на Макбет; трите мъдреци; готови, старт; Соната е от три части форма; духът е предоставяне на три желания; малки, средни и големи; АБВ; Златокоска и трите мечки; трите малки прасенца; и така нататък. Три изглежда е нашият модел на избор. “[23]

Не забравяйте, че казахме си представяне е в три части; интрото на тялото, както и сключването. Така че сега, вие имате три основни точки в тялото, за да подкрепят вашата цел. Сега можете да реши какъв ред да ги пуснат вътре.

Тройна S формула
Как трябва да се представят точките си?

Ние знаем, че хората помнят първите и последните неща, които те слушат. Те също така не забравяйте, повтарящ информация. Принципът е прост: Направете си точка първа и последна-повторението ще помогне на хората да си спомнят и ще го разберете.

Всички знаем, че паметта е спукан, че ние си спомняме само откъслечни това, което чуваме, и че много от това, което ние мислим, че си спомням не е наред. психолози казват, “От възприятие за памет има няколко възможности за информация, която да бъде неправилно кодиран” [24], т.е. да, публиката просто няма да го направим както трябва, освен ако не се намалят на възможностите си, за да ви разбират.

Amazon e il logo di Amazon sono marchi di Amazon.com, Inc., o delle sue affiliate.