SVILUPPARE PUNTI CHIAVE DI FORZAUna volta che hai

TheMummichogblog è un partecipante al Amazon Services LLC Associates programma, un programma di affiliazione pubblicitario progettato per fornire un mezzo per siti per guadagnare tariffe pubblicitarie con la pubblicità e il link al amazon.com. Amazon, il logo di Amazon, AmazonSupply, e il logo AmazonSupply sono marchi di Amazon.com, Inc. o delle sue affiliate.

Imagini que vostè està debatent algú que pensa que estàs fora de la base, i té seixanta segons per defensar la seva posició. Gravar a si mateix.

Començar en qualsevol lloc. No ha de començar pel principi de la presentació.

Els científics de el cervell saben ara que les noves idees arriben en moments com aquests. El “aha!” moment en què experimenten sovint s’acompanya d’un “pic gamma”, un sobtat centelleig d’activitat de les ones gamma a través de la neoescorça, el centre de la creativitat de el cervell. Aquests pics gamma ocorren a l’atzar, generalment quan “deixar anar” de el problema i simplement sense associat al seu voltant. [21] Això és obra de pluja d’idees de com ràpids. Amb tota la gran recopilació d’informació que ja va fer, el seu cervell està madur per sintetitzar i obtenir els seus millors idees fos exactament el que necessita per donar suport el seu propòsit.

Per la seva nova presentació, Tad va triar a les idees d’escriptura ràpidament en notes Post-it. L’avantatge d’aquest enfocament és que es podria agrupar i organitzar les notes d’intercanvi d’idees quan acabat. Veure les notes de Tad a la pàgina següent.

 

Ara el treball de Tad era donar a aquestes idees una mica d’estructura.

En primer lloc, els va ficar en grups lògics i va donar una etiqueta a cada grup.

Llavors ell va arreglar les idees de cada grup en un ordre que semblava lògic per a ell: s’inicia amb les dades, diu com obtenir les dades, i després explicar les dades (vegeu la seva ordre final de la pàgina següent).

Per fi Tad tenien les seves idees organitzades, i se’l van emportar a només mitja hora per fer aquesta feina. Tot i que els detalls eren tècnica, la presentació seria senzilla: El seu nou vestit de carreres era més ràpid que qualsevol altre pal, va poder demostrar que era

 

més ràpid, i ell es va adonar que per què era més ràpid. Això va ser a tots els seus oients es necessiten per canviar el seu paradigma. Res més només el desordre dels seus cervells, enterbolir l’impacte de les dades, i retardar la decisió.

Intenteu-ho vostè mateix. Busqui les seves pròpies idees i després agrupar-los. On es veuen les connexions entre les idees? Disparar per no més de tres grups principals, a continuació, organitzar les idees en ordre dins de cada grup. Aquests grups es convertiran en els principals temes de la seva presentació.

Tres de la Charm
Per què Tad arribar a tres grups d’idees? Per què no quatre o cinc o sis?

Perquè és intel·ligent. Ell coneix el poder de “tres”. Els psicòlegs han descobert que, quan s’està tractant de persuadir algú, tres reclamacions són convincents, dos són sovint no és suficient, però quatre són massa. Professors Suzanne B. Shu i Kurt A. Carlson diguem, “més reclamacions són millors fins a la quarta reclamació, moment en el qual [oients] Veure totes les afirmacions amb escepticisme.” Els investigadors anomenen aquest efecte el “encant de tres”, i se sospita que té alguna cosa a veure amb la quantitat que la persona mitjana pot gestionar en la memòria a curt termini. [22]

Per descomptat, grans comunicadors sempre han sabut sobre l’encant de tres; és per això que sovint es presenten tres idees, tres punts principals, o tres troballes per donar suport a una reclamació. Lincoln va parlar de “govern del poble, pel poble i per al poble.” Els francesos parlen de “llibertat, igualtat i fraternitat”. César va dir: “Vaig venir, vaig veure, vaig vèncer”. (Avís que només li va donar tres exemples.)

“Ningú pot recordar més de tres punts.”

-Philip Crosby

Històries, cançons i acudits estan plens de tres en tres ( “Tres nois entren a un bar …”). Naturalista Diane Ackerman reflecteix en aquest patró: “Estem tan enamorat de patrons que ens vam crear la nostra pròpia forma obsessiva, sovint en trios, com matí, tarda i nit; tres germanes estranyes de Macbeth; els tres reis mags; preparats, llestos, ja; 1 Sonata forma de tres parts; el geni és concedir tres desitjos; petit, mitjà i gran; ABC; Rínxols d’Or i els tres óssos; els tres porquets; etcètera. Tres sembla ser el nostre patró d’elecció “. [23]

Recordem, que vam dir que la seva presentació és en tres parts; la introducció, el cos i la conclusió. Així que ara, té tres punts clau en el cos per donar suport el seu propòsit. Ara a decidir quin ordre als va posar en.

Triple S Fórmula
Com s’ha de presentar els seus punts?

Sabem que la gent recorda les primeres i últimes coses que senten. També recorden la informació repetida. El principi és simple: Escolliu punt primer i l’últim, la repetició ajudarà a la gent a recordar i entendre-ho.

Tots sabem que la memòria és permeable, que recordem només fragments del que sentim, i que molt del que pensem que recordem que està malament. Els psicòlegs diuen, “De la percepció a la memòria hi ha múltiples oportunitats per a la informació a ser codificada de forma incorrecta” [24], en altres paraules, el públic simplement no fer les coses bé llevat que es talla de nou en les seves oportunitats de mal interpretar vostè.

Això significa dir primer el que vol la gent a recordar i repetir per última vegada. Això dóna l’èmfasi punts clau. També ha de reduir la velocitat i parlar amb claredat quan doni a llum els punts clau. Segons el professor de CUNY i expert en comunicació digital Cathy Davidson, “A l’introduir el producte en el començament de la comercial i quan doni a llum la rematada a la fin, la seva dicció és molt més lent i les seves paraules són acuradament e-nun-ci -a-ted “. [25]

Vostè ha d’indicar cada punt clau, donar-li suport, i resumir-ho. Fem una crida a que el Triple S Fórmula.

Quin d’aquests dos exemples és més fàcil d’entendre?

Exemple 1:
“Les cremalleres i costures es col·loquen per elevar el factor de permeabilitat al voltant de 2 litres per metre quadrat per segon. Addicionalment, el vestit és lleugerament subdimensionat perquè els mesuraments de força són sensibles a la mida de vestit i fan una diferència d’aproximadament 7 per cent en la resistència aerodinàmica, com aquesta diapositiva s’indica. Per grandària insuficient podem millorar la permeabilitat de al menys 2 litres i potser més. Però el veritable avanç és una estructura de pell de tauró unida clotets amb textura. Sota un microscopi electrònic en el túnel de vent d’aquesta estructura sembla permetre aproximadament 7 litres de permeabilitat addicional de més d’un curs de planatge 250-metres “.

Amazon e il logo di Amazon sono marchi di Amazon.com, Inc., o delle sue affiliate.