SVILUPPARE PUNTI CHIAVE DI FORZAUna volta che hai

TheMummichogblog è un partecipante al Amazon Services LLC Associates programma, un programma di affiliazione pubblicitario progettato per fornire un mezzo per siti per guadagnare tariffe pubblicitarie con la pubblicità e il link al amazon.com. Amazon, il logo di Amazon, AmazonSupply, e il logo AmazonSupply sono marchi di Amazon.com, Inc. o delle sue affiliate.

Amita vypráví přesvědčivý příběh o tom, jak její společnosti se liší od typického výrobce, namísto způsobuje problémy svých zákazníků jako „ostatní“ ano, ona je jejich řešení. A teď má tři silné podpůrné body.

Jak se o vaši prezentaci? Můžete použít nástroj Plánovač přijít se silnými podpůrnými body? Mohl byste dát je do Formule Triple S, jak to učinila Amita?

———

Udvikle stærke NØGLEPUNKTER
Når du har planlagt din besked, udviklet dit formål, og forstå det publikum, du er i stand til at afgøre kød og kartofler af din præsentation, med dit mål altid at være at flytte den viden og adfærd din målgruppe.

”Hvad skal jeg sige?” Det er altid et godt spørgsmål, når du planlægger en præsentation. Du har måske en stor top-niveau budskab i tankerne, en stor idé at dele, men hvad gør du egentlig sige?

Den bedste måde at udvikle indhold til kroppen af ​​din præsentation er at brainstorme det. Husk, at du allerede lært en masse ved at analysere publikum, tænker over, hvad de har brug for at vide, samt spørgsmål, de måtte spørge, så du har en masse indhold hvirvlende rundt i dit sind. Nu skal vi bare brug for at få det ud og få det organiseret.

Der er tre dele til en effektiv præsentation: indførelsen, kroppen, og konklusionen. Vi starter med kroppen for at få vores mest centrale tvingende punkter ud først. Det vil så guide os med at samle en meget kraftfuld introduktion og konklusion.

Her er nogle brainstorming metoder til at prøve:

Få alle de tanker ud af hovedet på Post-its, skal du trykke den ud på et tastatur, eller bruge dine tommelfingre på din smartphone-hvad er mest behageligt for dig.

Tal så hurtigt du kan og optage din stemme, så transskribere det.

Kom op med så mange idéer som du kan, så hurtigt du kan.

Døm ikke dine ideer. Bare registrere dem som de kommer. Hvis du er bekymret for at sige dumme ting, du måske ender med at sige noget overhovedet.

Forestil du diskutere nogen, der synes, du er off base, og du har tres sekunder til at forsvare din position. Optag dig selv.

Start overalt. Du behøver ikke at starte ved begyndelsen af ​​din præsentation.

Hjerneforskere ved nu, at nye indsigter kommer på øjeblikke som disse. Den ”aha!” øjeblik vi ofte erfaring er ledsaget af en ”gamma spike” -en pludselig flash af gamma-bølge aktivitet på tværs neocortex, hjernens kreativitet centrum. Disse gamma pigge ske tilfældigt, som regel, når du ”Lad gå” af problemet og bare frit associere omkring det. [21] Det er sådan hurtige brainstorming værker. Med alle de store informationsindsamling du gjorde allerede, din hjerne er moden til at syntetisere og få dine bedste ideer ud-præcis, hvad du har brug for at understøtte dit formål.

For hans nye præsentation, Tad valgte at skrive ideer hurtigt på Post-it sedler. Fordelen ved denne fremgangsmåde er, at han kunne gruppe og arrangere noterne, når han færdig brainstorming. Se Tads noter på næste side.

 

Nu Tad opgave var at give disse ideer en vis struktur.

Først satte han dem i logiske grupper og gav en etiket til hver gruppe.

Så arrangerede han idéerne i hver gruppe i en rækkefølge, der syntes logisk for ham: starte med de data, fortælle, hvordan han fik dataene, og derefter forklare dataene (se hans sidste ordre på næste side).

Omsider Tad havde hans ideer organiseret, og det tog ham kun omkring en halv time til at gøre dette arbejde. Selv om detaljerne var teknisk, ville præsentationen være enkel: Hans nye køredragt var hurtigere end nogen anden kulør, kunne han bevise det var

 

hurtigere, kunne og han fortælle dig, hvorfor det var hurtigere. Dette var alle hans lyttere, der er nødvendige for at flytte deres paradigme. Noget mere ville kun fylder deres hjerner, mudret virkningen af ​​de data, og forsinke en beslutning.

Prøv det selv. Brainstorm dine egne ideer og derefter gruppere dem. Hvor ser du de forbindelser mellem dine ideer? Shoot for ikke mere end tre hovedgrupper, derefter arrangere ideerne for inden for hver gruppe. Disse grupper bliver de vigtigste emner i din præsentation.

Tre er charmen
Hvorfor gik Tad komme op med tre grupper af ideer? Hvorfor ikke fire eller fem eller seks?

Fordi han er smart. Han kender magt ”tre.” Psykologer har fundet, at, når du forsøger at overtale en person, tre påstande er overbevisende, to er ofte ikke nok, men fire er for mange. Professorerne Suzanne B. Shu og Kurt A. Carlson siger, ”Flere påstande er bedre indtil den fjerde påstand, på hvilket tidspunkt [lyttere] se alle fordringer med skepsis.” Forskerne kalder denne effekt af ”charme tre”, og har mistanke om det har noget at gøre med, hvor meget den gennemsnitlige person kan håndtere i korttidshukommelsen. [22]

Selvfølgelig har store kommunikatorer altid kendt om charmen af ​​tre; det er derfor de ofte til stede tre ideer, tre hovedpunkter, eller tre resultater til støtte for et krav. Lincoln talte om ”regering af folket, ved folket og for folket.” Den franske taler om ”frihed, lighed og broderskab.” Cæsar sagde: ”Jeg kom, jeg så, jeg sejrede.” (Meddelelse vi bare gav dig tre eksempler.)

”Ingen kan huske mere end tre point.”

-Philip Crosby

Historier, sange og vittigheder er fulde af treere ( ”Tre fyre gå ind i en bar …”). Naturalist Diane Ackerman reflekterer over dette mønster: ”Vi er så forelsket i mønstre, som vi fantatiske skabe vores egen, ofte i trekanter, såsom morgen, middag og aften; Macbeth tre underlige søstre; de tre vise mænd; klar parat start; en sonate er tredelt form; ånden er at yde tre ønsker; små, mellemstore og store; ABC; Guldlok og de tre bjørne; de tre små grise; og så videre. Tre synes at være vores mønster af valg.”[23]

Husk, vi sagde din præsentation er i tre dele; intro, kroppen, og konklusionen. Så nu har du tre centrale punkter i kroppen til at støtte dit formål. Nu du beslutte, hvad for at sætte dem i.

Triple S Formula
Hvordan skal du præsentere dine point?

Vi ved, at folk husker den første og sidste ting, de hører. De husker også gentagen oplysninger. Princippet er enkelt: Lav din pointe første og sidste-gentagelsen vil hjælpe folk til at huske og forstå det.

Amazon e il logo di Amazon sono marchi di Amazon.com, Inc., o delle sue affiliate.