SVILUPPARE PUNTI CHIAVE DI FORZAUna volta che hai

TheMummichogblog è un partecipante al Amazon Services LLC Associates programma, un programma di affiliazione pubblicitario progettato per fornire un mezzo per siti per guadagnare tariffe pubblicitarie con la pubblicità e il link al amazon.com. Amazon, il logo di Amazon, AmazonSupply, e il logo AmazonSupply sono marchi di Amazon.com, Inc. o delle sue affiliate.

Kom met zo veel ideeën als je kunt, zo snel als je kunt.

Niet uw ideeën beoordelen. Neem gewoon hen als ze komen. Als u zich zorgen maakt over zeggen stomme dingen, kun je uiteindelijk te zeggen helemaal niets.

Stel je voor dat je debatteren iemand die denkt dat je bent vertrokken basis, en je hebt zestig seconden om uw positie te verdedigen. Jezelf opnemen.

Begin overal. Je hoeft niet te beginnen bij het begin van uw presentatie.

Brain wetenschappers weten nu dat nieuwe inzichten te komen op momenten als deze. De “aha!” ogenblik ervaren vaak gepaard met een “gamma spike” -een plotse gamma-golf activiteit in de neocortex, creativiteit de hersenen center. Deze gamma spikes gebeuren in willekeurige volgorde, meestal als je “Let go” van het probleem en gewoon gratis associëren omheen. [21] Dat is hoe snel brainstorming werkt. Met alle grote verzamelen van informatie u al gedaan, je hersenen is rijp om te synthetiseren en krijg je beste ideeën out-precies wat je nodig hebt om je doel te ondersteunen.

Voor zijn nieuwe presentatie, Tad ervoor gekozen om write ideeën snel op Post-it notes. Het voordeel van deze aanpak is dat hij kon de groep en leg de noten, toen hij klaar brainstormen. Zie Tad’s toelichting op de volgende pagina.

 

Nu Tad’s taak was om deze ideeën wat structuur te geven.

Ten eerste, zo stelde hij ze in logische groepen en gaf een label aan elke groep.

Dan regelde hij de ideeën in elke groep in een volgorde die logisch om hem leek: begin met de gegevens, vertellen hoe hij de data, en dan verklaren de gegevens (zie zijn laatste bestelling op de volgende pagina).

Eindelijk Tad had zijn ideeën georganiseerd, en het kostte hem slechts ongeveer een half uur om dit werk te doen. Hoewel de details werden technisch, zou de presentatie eenvoudig zijn: Zijn nieuwe schaatspak was sneller dan enig ander pak, kon hij bewijzen dat het

 

sneller, kon en hij je vertellen waarom het sneller was. Dit was al zijn luisteraars nodig hebben om hun paradigmaverschuiving. Iets meer zou alleen maar rommel hun hersenen, modderige de impact van de gegevens, en zo spoedig mogelijk een beslissing.

Probeer het zelf. Brainstorm uw eigen ideeën en vervolgens groeperen. Waar ziet u de verbindingen tussen uw ideeën? Shoot voor niet meer dan drie hoofdgroepen, regelen dan de ideeën om binnen elke groep. Deze groepen zullen de belangrijkste onderwerpen van uw presentatie te worden.

Drie van de Charm
Waarom heeft Tad komen met drie groepen van ideeën? Waarom niet vier of vijf of zes?

Omdat hij is slim. Hij kent de kracht van de “drie.” Psychologen hebben ontdekt dat, wanneer je probeert om iemand te overtuigen, drie claims zijn overtuigend, twee zijn vaak niet genoeg, maar vier zijn te veel. Docenten Suzanne B. Shu en Kurt A. Carlson zeggen, “More conclusies beter tot de vierde conclusie, waarna [luisteraars] alle conclusies sceptisch.” De onderzoekers noemen dit effect van de “charme van drie,” en vermoedt dat het iets te maken met hoeveel de gemiddelde persoon kan omgaan in het korte termijn geheugen. [22]

Natuurlijk, hebben grote communicators altijd bekend is over de charme van drie; dat is waarom ze vaak aanwezig drie ideeën, drie belangrijke punten, of drie bevindingen aan een bewering te ondersteunen. Lincoln sprak van de “regering van het volk, door het volk en voor het volk.” De Fransen spreken van “vrijheid, gelijkheid en broederschap.” Caesar zei: “Ik kwam, ik zag, ik overwon.” (Opmerking gaven we het gewoon je drie voorbeelden.)

“Niemand kan meer onthouden dan drie punten.”

-Philip Crosby

Verhalen, liedjes en grappen zijn vol van drieën ( “Drie jongens lopen in een bar …”). Naturalist Diane Ackerman reflecteert op dit patroon: “We zijn zo verliefd op patronen die we obsessief creëren onze eigen, vaak in trio’s, zoals ‘s morgens,’ s middags en ‘s avonds; drie vreemde zusters Macbeth’s; de drie wijze mannen; Klaar voor de start, af; sonate is driedelige vorm; de geest is de toekenning van drie wensen; kleine, middelgrote en grote; ABC; Goudlokje en de drie beren; de drie kleine biggetjes; enzovoort. Drie lijkt ons patroon van keuze zijn.”[23]

Vergeet niet, we zeiden uw presentatie bestaat uit drie delen; de intro, het lichaam, en de conclusie. Dus nu heb je drie belangrijke punten in het lichaam om je doel te ondersteunen. Nu beslist u wat om ze in te zetten.

Triple S Formule
Hoe moet u uw punten te presenteren?

We weten dat mensen herinneren zich de eerste en laatste dingen die ze horen. Ze herinneren zich ook herhaald informatie. Het principe is eenvoudig: Maak uw punt eerste en laatste-de herhaling zal mensen helpen herinneren en begrijpen.

We weten allemaal dat het geheugen is lek, dat we herinner me alleen stukjes en beetjes van wat we horen, en dat veel van wat we denken te onthouden is verkeerd. Psychologen zeggen: “Van de waarneming in het geheugen zijn er meerdere mogelijkheden om informatie niet goed wordt gecodeerd” [24] -in andere woorden, het publiek gewoon niet het goed, tenzij je bezuinigen op hun mogelijkheden om je verkeerd.

Dat betekent zeggende eerste wat je wilt dat mensen onthouden-en het herhalen van het laatst. Dit geeft de belangrijkste punten nadruk. Je moet ook vertragen en spreek duidelijk wanneer je de belangrijkste punten te leveren. Volgens CUNY professor en expert op het gebied van digitale communicatie Cathy Davidson: “Als je het product te introduceren aan het begin van de commerciële en wanneer je de clou te leveren aan het einde, uw dictie is veel langzamer en je woorden zijn zorgvuldig e-nun-ci -a-ted.”[25]

U moet voor elk belangrijk punt te vermelden, ondersteunen en samen te vatten. We noemen dat de Triple S Formula.

Welke van deze twee voorbeelden is makkelijker te begrijpen?

Voorbeeld 1:
“De ritsen en naden worden geplaatst om de permeabiliteit factor verhogen met ongeveer 2 liter per vierkante meter per seconde. Bovendien wordt het pak enigszins ondermaatse omdat krachtmetingen gevoelig zijn pak maat en een verschil van ongeveer 7 procent luchtweerstand, aangezien deze dia aangeeft. Door te klein gedimensioneerde kunnen we permeabiliteit verhogen door minstens 2 liter en misschien meer. Maar de echte doorbraak is een geweven, kuiltjes-gebreide haaievel structuur. Onder een elektronenmicroscoop in de windtunnel deze structuur lijkt ongeveer 7 liter extra permeabiliteit mogelijk op 250 meter glide natuurlijk.”

Amazon e il logo di Amazon sono marchi di Amazon.com, Inc., o delle sue affiliate.