SVILUPPARE PUNTI CHIAVE DI FORZAUna volta che hai

TheMummichogblog è un partecipante al Amazon Services LLC Associates programma, un programma di affiliazione pubblicitario progettato per fornire un mezzo per siti per guadagnare tariffe pubblicitarie con la pubblicità e il link al amazon.com. Amazon, il logo di Amazon, AmazonSupply, e il logo AmazonSupply sono marchi di Amazon.com, Inc. o delle sue affiliate.

Vihdoin Tad oli hänen ideoita järjestetty, ja se vei hänet vain noin puoli tuntia tehdä tätä työtä. Vaikka yksityiskohdat olivat tekniset, esitys olisi yksinkertainen: Hänen uusi kilpa puku oli nopeampi kuin mikään muu puku, hän voisi todistaa sitä oli

 

nopeammin, ja hän voisi kertoa, miksi se oli nopeampi. Tämä kaikki oli kuulijoitaan tarvitaan siirtämään paradigma. Mitään muuta olisi vain sotkua niiden aivot, mutainen vaikutus tietojen ja viivästyttää päätöstä.

Kokeile itse. Brainstorm omia ideoita ja sitten ryhmittää niitä. Missä näet yhteyksien joukossa ideasi? Ampua enintään kolmeen pääryhmään, sitten järjestää ajatukset järjestyksessä kussakin ryhmässä. Nämä ryhmät tulee pääaiheita esityksen.

Kolme toden
Miksi Tad keksiä kolmeen ideoita? Miksi ei neljä tai viisi tai kuusi?

Koska hän on fiksu. Hän tietää voimaa ”kolme.” Psykologit ovat havainneet, että kun yrität saada joku, kolme väitteet ovat vakuuttavia, kaksi eivät useinkaan ole tarpeeksi, mutta neljä on liikaa. Professorit Suzanne B. Shu ja Kurt A. Carlson sanoa, ”Lisää patenttivaatimuksen ovat parempia, kunnes neljäs patenttivaatimuksen, jolloin [kuuntelijat] nähdä kaikki patenttivaatimusten epäilyä.” Tutkijat kutsuvat tätä vaikutus ”viehätys kolme” ja epäilen että sillä on jotain tekemistä sen kanssa, kuinka paljon keskimääräinen henkilö pystyy käsittelemään lyhyen aikavälin muistia. [22]

Tietenkin suuri tiedottajia ovat aina tienneet viehätys kolme; siksi he usein läsnä kolme ajatusta, kolme pääkohtaa, tai kolme havainnot tukemaan vaatimusta. Lincoln puhui ”hallitusta ihmisiä, ihmiset, ja ihmisiä.” Ranskan puhuvat ”vapauden, tasa-arvon ja veljeyden.” Caesar sanoi: ”Tulin, näin, minä valloitti.” (Ilmoitus me vain antoi kolme esimerkkiä.)

”Kukaan ei voi muistaa yli kolme pistettä.”

-Philip Crosby

Tarinoita, lauluja, ja vitsit ovat täynnä kolmosta ( ”kolme kaveria törmätä baari …”). Luonnontieteilijä Diane Ackerman pohtii tätä mallia: ”Olemme niin rakastunut malleja, jotka me pakkomielteisesti luoda omia, usein kolmikosta, kuten aamulla, päivällä ja yöllä; Macbeth kolme outoa siskoa; kolmen viisaan miehen; ready, set, go; sonaatti on kolmiosainen muodossa; Genie myöntäisi kolme toivomusta; pieni, keskikokoinen ja suuri; ABC; Kultakutri ja kolme karhua; kolme pientä porsasta; ja niin edelleen. Kolme tuntuu olevan meille mallia valinta.”[23]

Muista, sanoimme esityksesi on kolme osaa; intro, kehon ja johtopäätös. Joten nyt, sinulla on kolme keskeistä seikkaa elimistössä tukemaan tarkoitukseen. Nyt voit päättää missä järjestyksessä laittaa ne.

Kolminkertainen S Kaava
Miten esität pisteitä?

Tiedämme, että ihmiset muistavat ensimmäinen ja viimeinen mitä he kuulevat. He myös muistaa toistuvia tietoja. Periaate on yksinkertainen: Tee pisteen ensimmäinen ja viimeinen-toistoa auttaa ihmisiä muistamaan ja ymmärtämään sitä.

Me kaikki tiedämme, että muisti on vuotavat, että me muistamme vain palasia mitä me kuulemme, ja että paljon siitä, mitä luulemme muistaa väärin. Psykologit sanovat, ”From käsitys muistia on useita mahdollisuuksia informaation virheellisesti koodattu” [24] in Toisin sanoen, yleisö vain ei saa sitä oikein ellet leikata niiden mahdollisuuksia väärin teille.

Tämä tarkoittaa sanomalla ensin mitä haluat ihmiset muistaa, ja toistaa sitä viimeksi. Tämä antaa avainkohtia painopiste. Kannattaa myös hidastaa ja puhu selkeästi kun toimittaa avainkohtia. Mukaan CUNY professori ja asiantuntija digitaalisen viestinnän Cathy Davidson, ”Kun esitellä tuotteen alussa kaupallisen ja kun toimittaa motto lopussa, teidän tyyli on paljon hitaampaa ja sanasi ovat huolellisesti E-nunna-ci -a-ted.”[25]

Teidän on ilmoitettava kunkin avainkysymys, tukevat sitä, ja yhteenvedon. Vaadimme, että Triple S Kaava.

Mikä näistä kaksi esimerkkiä on helpompi ymmärtää?

Esimerkki 1:
”Vetoketjut ja saumat on sijoitettu nostamaan permeabiliteettitekijä noin 2 litraa neliömetriä kohti sekunnissa. Lisäksi puku on hieman alimitoitettu koska voima mittaukset ovat herkkiä puku koko ja tehdä ero on noin 7 prosenttia aerodynaamista, koska tämä dia osoittaa. By alimitoituksesta voimme parantaa läpäisevyyttä vähintään 2 litraa ja ehkä enemmän. Mutta todellinen läpimurto on kuvioitu, koverrettu-neuloa Sharkskin rakenne. Alle elektronimikroskoopilla tuulitunnelissa tämä rakenne näyttää antavan noin 7 litraa ylimääräistä läpäisevyyden yli 250 metrin luisto kurssi.”

Esimerkki 2:
”Puku on suunniteltu noin 11 litraa enemmän läpäisevä kuin muut puvut markkinoilla. Näin se hajoaa:

”Saamme 7 litraa meidän läpimurto suunnittelun pintakuvioituina, koverrettu-neuloa Sharkskin, jota osoitimme elektronimikroskoopilla tuulitunnelissa simuloimalla 250 metrin luisto kurssi.

”Saamme vielä 2 litraa hieman alimitoituksesta puku, joka myös leikkaa noin 7 prosenttia ilmanvastus.

”Ja saamme vielä 2 litraa neliömetriä kohti sekunnissa uudistamalla vetoketjut ja saumat.

”Se lisää jopa 11 enemmän litraa läpäisevyys kuin mikään muu perässä.”

 

Mitä huomaat, että on erilainen kahden version?

Kumpi on ymmärrettävää? Miksi?

Mitä tarkoitusta se yhteenveto palvelee?

Vaikka yksityiskohdat ovat erittäin teknisiä, useimmat meistä voi seurata Esimerkki 2 paljon parempi kuin esimerkissä 1. Tärkeintä on edessä ( ”saat 11 enemmän litraa ilmaa meidän perässä”); sitten kolmen eriä tukea tietojen yhteenvetoilmaisu siteet keula pakkauksessa.

Taulukko sivulla 71 kuinka Tad käytti suunnittelija työkalu kehittää tätä keskeistä kysymystä.

Periaatteena on yksinkertainen: toistaminen pisteen helpompi muistaa. Toiston kautta te sementtiä aivonsa uuteen näkymien vuoksi ”Ahaa!” hetki joka siirtää paradigman. Professional Persuaders ovat hyvin tietoisia tästä periaatteesta; Malcolm Gladwell sanoo, ”ymmärtää mitä Nike ja Coca-Cola ymmärtää: että jos he voivat tehdä niiden tuotemerkkejä kaikkialla-mikäli voivat rappaus niitä mainostaulut, tuotteen näytöt sisäpuolella ruokakaupat, on lähikauppoja ikkunat, sivuilla rakennusten , T-paitoja ja lippiksiä, on huput ja kattojen kilpa-autot, värikäs leviää teini lehdissä-he voivat tehdä viestin mahdotonta sivuuttaa. Salaisuus ei ole petosta, mutta toistoa, ei taiteellinen spinning vaan puhuttava selvästi.”[26]

Oma tavoite on tehdä viestisi mahdotonta sivuuttaa, harjoittaa ja jatkaa jälleen aivot kuulijoita. Teet että toteamalla, tukemalla ja yhteenveto kunkin keskeinen asia.

Voit käyttää tätä Triple S Kaava monissa viestintätilanteissa, ei vain muodollisesti esityksen. Käytä sitä kun pomo kysyy sinulta, kun olet vastaamassa kokouksessa, kun olet puhelimessa asiakkaan kanssa. Kaava auttaa kuulijoita muistamaan ja ymmärtämään pistettä.

Vuonna Amita esitys, hän kertoi ostajat heillä olisi koskaan enemmän tai vähemmän varaston kuin he tarvitsivat. Hän keksi kolme pistettä väitteen tueksi ja käytetty Triple S Kaava suunnitella pois ne kohdat. (Katso kuinka Amita avainkohdat ovat puhjennut kuvaa, joka alkaa alla.)

Amita kertoo vakuuttava tarina siitä, miten hänen yrityksensä eroaa tyypillinen valmistajalta-sijaan aiheuttaa ongelmia hänen asiakkaille ”Muut” do, hän ratkaisemiseksi. Ja nyt hänellä on kolme vahvaa pistettä.

Entä esityksen? Voisitko käyttää suunnittelija työkalu keksiä vahvaa pistettä? Voisitko laittaa ne Triple S Kaava, kuten Amita on tehnyt?

———

DÉVELOPPER LES POINTS FORTS CLÉS
Une fois que vous avez planifié votre message, votre but développé et comprendre le public, vous êtes en mesure de déterminer la viande et les pommes de terre de votre présentation, votre objectif étant toujours de transférer les connaissances et le comportement de votre public.

“Que dois je dire?” C’est toujours une bonne question lorsque vous planifiez une présentation. Vous pourriez avoir un grand message de niveau supérieur à l’esprit, une grande idée à partager, mais que voulez-vous dire en fait?

Amazon e il logo di Amazon sono marchi di Amazon.com, Inc., o delle sue affiliate.