SVILUPPARE PUNTI CHIAVE DI FORZAUna volta che hai

TheMummichogblog è un partecipante al Amazon Services LLC Associates programma, un programma di affiliazione pubblicitario progettato per fornire un mezzo per siti per guadagnare tariffe pubblicitarie con la pubblicità e il link al amazon.com. Amazon, il logo di Amazon, AmazonSupply, e il logo AmazonSupply sono marchi di Amazon.com, Inc. o delle sue affiliate.

Φυσικά, μεγάλη επικοινωνιολόγοι έχουν πάντα γνωστή για τη γοητεία των τριών? Αυτός είναι ο λόγος που συχνά παρουσιάζουν τρεις ιδέες, τρία βασικά σημεία, ή τρεις ευρήματα για να υποστηρίξει μια αξίωση. Λίνκολν μίλησε για «κυβέρνηση του λαού, από το λαό και για το λαό.» Η γαλλική μιλούν για «ελευθερία, ισότητα, αδελφότητα και.» Caesar είπε, «ήρθα, είδα, κατέκτησα». (Ανακοίνωση εμείς απλά σας έδωσε τρία παραδείγματα.)

«Κανείς δεν μπορεί να θυμηθεί περισσότερα από τρία σημεία.»

Φίλιπ Crosby

Ιστορίες, τραγούδια, και τα αστεία είναι γεμάτη από τριάρια ( «Τρία παιδιά με τα πόδια σε ένα μπαρ …»). Φυσιοδίφης Diane Ackerman αντανακλά σε αυτό το μοτίβο: «Είμαστε τόσο ερωτευμένος με τα πρότυπα που έχουμε μανιωδώς να δημιουργήσετε τα δικά μας, συχνά σε τριάδες, όπως το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ? τρεις παράξενο αδελφές Μάκβεθ του? οι τρεις σοφοί? έτοιμα, που, πάμε? μια σονάτα είναι μορφή από τρία μέρη? το τζίνι έχει τη χορήγηση τρεις ευχές? μικρές, μεσαίες, και μεγάλες? αλφάβητο? Goldilocks και τα τρία αρκούδες? τα τρία μικρά γουρουνάκια; και ούτω καθεξής. Τρεις φαίνεται να είναι μοτίβο της επιλογής μας.»[23]

Να θυμάστε, είπαμε παρουσίασή σας είναι σε τρία μέρη? η εισαγωγή, το σώμα, και το συμπέρασμα. Μέχρι τώρα, έχετε τρία βασικά σημεία στο σώμα για να υποστηρίξει το σκοπό σας. Τώρα να αποφασίσετε τι για να τους βάλει μέσα.

Triple S Τύπου
Πώς θα πρέπει να παρουσιάσει στοιχεία σας;

Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι θυμούνται την πρώτη και την τελευταία πράγματα που ακούω. Θυμούνται επίσης επαναλαμβανόμενες πληροφορίες. Η αρχή είναι απλή: Κάντε τη δική σας πρώτη και τελευταία η επανάληψη θα βοηθήσει τους ανθρώπους να θυμούνται και να το καταλάβουν.

Όλοι γνωρίζουν ότι η μνήμη είναι διαρροή, ότι θυμόμαστε μόνο κομμάτια από ό, τι ακούμε, και ότι πολλά από αυτά που νομίζουμε ότι θυμόμαστε είναι λάθος. Οι ψυχολόγοι λένε, «Από την αντίληψη για τη μνήμη υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τις πληροφορίες που πρέπει να κωδικοποιηθεί σωστά» [24] -με άλλα λόγια, το κοινό απλά δεν θα το πάρει σωστό αν δεν μειώσει τις ευκαιρίες τους για να σας παρεξηγήσετε.

Αυτό σημαίνει ότι λέγοντας πρώτα τι θέλετε οι άνθρωποι να θυμούνται, και επαναλαμβάνοντας το τελευταίο. Αυτό δίνει την έμφαση βασικά σημεία. Θα πρέπει επίσης να επιβραδύνει και να μιλήσει καθαρά, όταν παραδώσει τα βασικά σημεία. Σύμφωνα με τον καθηγητή CUNY και ειδικός στην ψηφιακή επικοινωνία Cathy Davidson, «Όταν σας παρουσιάσουμε το προϊόν κατά την έναρξη της εμπορικής και όταν παραδώσει τη γραμμή γροθιά στο τέλος, προφορά σας είναι πολύ πιο αργή και τα λόγια σας προσεκτικά e-καλόγρια-ci -a-ted «. [25]

Θα πρέπει να αναφέρει κάθε σημείο κλειδί, υποστηρίζει ότι, και να συνοψίσει αυτό. Καλούμε ότι η Formula Triple S.

Ποια από αυτά τα δύο παραδείγματα είναι πιο εύκολο να καταλάβουμε;

Παράδειγμα 1:
«Τα φερμουάρ και ραφές τοποθετούνται για να αυξήσει το συντελεστή διαπερατότητας από περίπου 2 λίτρα ανά τετραγωνικό μέτρο ανά δευτερόλεπτο. Επιπλέον, το κοστούμι είναι ελαφρώς κάτω του, επειδή οι μετρήσεις ισχύος είναι ευαίσθητοι σε μέγεθος κοστούμι και να κάνει μια διαφορά περίπου 7 τοις εκατό το αεροδυναμική αντίσταση, όπως η διαφάνεια δείχνει. Με την ανεπαρκή μπορούμε να ενισχύσουμε διαπερατότητα από τουλάχιστον 2 λίτρα και ίσως και περισσότερο. Αλλά η πραγματική επανάσταση είναι μια υφή, λακκάκι-δεμένη δομή SHARKSKIN. Κάτω από ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο στην αεροδυναμική σήραγγα η δομή αυτή εμφανίζεται να επιτρέψει περίπου 7 λίτρα επιπλέον διαπερατότητα πέρα ​​από μια πορεία καθόδου 250-μετρητή.»

Παράδειγμα 2:
«Το κοστούμι έχει σχεδιαστεί για να είναι περίπου 11 λίτρα περισσότερο διαπερατό από άλλα κοστούμια στην αγορά. Εδώ είναι πώς αυτό αναλύεται:

«Έχουμε 7 λίτρα από την επανάσταση του σχεδιασμού μας χρησιμοποιώντας υφή, λακκάκι-δεμένη SHARKSKIN, το οποίο αποδείχθηκε χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο σε μια αεροδυναμική σήραγγα που προσομοιώνει μια πορεία καθόδου 250 μέτρων.

«Παίρνουμε 2 ακόμη λίτρα με ελαφρά την ανεπαρκή το κοστούμι, το οποίο κόβει και περίπου 7 τοις εκατό της αεροδυναμικής αντίστασης.

«Και έχουμε 2 ακόμη λίτρα ανά τετραγωνικό μέτρο ανά δευτερόλεπτο από τον επανασχεδιασμό των φερμουάρ και ραφές.

«Αυτό προσθέτει μέχρι και 11 περισσότερα λίτρα διαπερατότητα από οποιοδήποτε άλλο χρώμα.»

 

Τι θα παρατηρήσετε ότι είναι διαφορετική μεταξύ των δύο εκδόσεων;

Ποιο από τα δύο είναι πιο κατανοητό; Γιατί;

Τι είναι ο σκοπός συνοψίζει;

Αν και οι λεπτομέρειες είναι πολύ τεχνική, οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμα 2 πολύ καλύτερα από ό, τι Παράδειγμα 1. Το βασικό σημείο έρχεται μπροστά ( «μπορείτε να πάρετε 11 περισσότερα λίτρα αέρα με κοστούμι μας»)? Στη συνέχεια μετά από τρία στοιχεία των δικαιολογητικών στοιχείων, η συνοπτική πρόταση δένει το τόξο στη συσκευασία.

Ανακοίνωση σχετικά με τη σελίδα 71 πώς το αγοράκι που χρησιμοποιείται το εργαλείο για το σχεδιασμό για την ανάπτυξη αυτό το βασικό σημείο.

Η αρχή εδώ είναι απλή: Επανάληψη ένα σημείο είναι πιο εύκολο να θυμόμαστε. Μέσα από την επανάληψη θα εδραιωθεί στους εγκεφάλους τους, η νέα αντίληψη, η «αχα!» τη στιγμή που αλλάζει ένα παράδειγμα. Επαγγελματική persuaders γνωρίζουν καλά αυτή την αρχή? όπως λέει ο Malcolm Gladwell, «Κατανόηση του τι Nike και η Coca-Cola καταλάβουν: ότι αν μπορούν να κάνουν τις μάρκες τους πανταχού παρόντες, αν μπορούν γύψο τους σε πινακίδες, στις οθόνες των προϊόντων στο εσωτερικό παντοπωλεία, στα παράθυρα ευκολία-καταστημάτων, στις πλευρές των κτιρίων , για την T-shirts και καπελάκια του μπέιζμπολ, σχετικά με τις κουκούλες και τις στέγες των αγωνιστικών αυτοκινήτων, με πολύχρωμα spreads στα εφηβικά περιοδικά-μπορούν να κάνουν το μήνυμά τους δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Το μυστικό δεν είναι απάτη, αλλά η επανάληψη, δεν περίτεχνη περιδίνηση, αλλά απλά μιλώντας.»[26]

Ο στόχος σας είναι να κάνετε το μήνυμά σας αδύνατο να αγνοήσει, να συμμετάσχουν και να επαναλάβουν τα μυαλά των ακροατών σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, δηλώνοντας, υποστήριξη, και συνοψίζει κάθε σημείο κλειδί.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη Formula Τρίκλινο S, σε πολλές περιπτώσεις επικοινωνίας, όχι μόνο στην επίσημη παρουσίαση. Χρησιμοποιήστε το όταν το αφεντικό σας σας ζητά μια ερώτηση, όταν ανταποκρίνεται σε μια συνάντηση, όταν είστε στο τηλέφωνο με έναν πελάτη. Η φόρμουλα βοηθά τους ακροατές σας να θυμάστε και να κατανοήσουν τα σημεία σας.

Στην παρουσίαση της Amita, είπε στους αγοραστές της, ποτέ δεν θα έχουν περισσότερο ή λιγότερο απογραφής από ό, τι χρειάζεται. Ήρθε με τρεις βαθμούς για να υποστηρίξει το αίτημα αυτό και χρησιμοποίησε τον τύπο Triple S για να σχεδιάσουν από αυτά τα σημεία. (Δείτε πώς είναι τα βασικά σημεία της Amita ξεσπάσει στην εικόνα που ξεκινά κάτω.)

Amazon e il logo di Amazon sono marchi di Amazon.com, Inc., o delle sue affiliate.