SVILUPPARE PUNTI CHIAVE DI FORZAUna volta che hai

TheMummichogblog è un partecipante al Amazon Services LLC Associates programma, un programma di affiliazione pubblicitario progettato per fornire un mezzo per siti per guadagnare tariffe pubblicitarie con la pubblicità e il link al amazon.com. Amazon, il logo di Amazon, AmazonSupply, e il logo AmazonSupply sono marchi di Amazon.com, Inc. o delle sue affiliate.

Nyob rau hauv Amita tus kev nthuav qhia, nws hais rau nws buyers lawv yuav tsis muaj ntau los yog tsawg dua cov lus nug dua lawv xav tau. Nws tuaj mus nrog peb cov ntsiab lus mus txhawb hais tias daim ntawv thov thiab siv cov Triple S Formula npaj tawm cov ntsiab lus. (Saib yuav ua li cas Amita lub ntsiab lus tseem ceeb yog tawg tawm nyob rau hauv daim duab uas pib hauv qab no.)

Amita yog qhia ib tug puav zaj dab neeg ntawm yuav ua li cas nws cov tuam txhab txawv los ntawm lub chaw tsim tshuaj paus raug-es tsis txhob ua rau teeb meem rau nws cov neeg muas zaub raws li qhov “lwm tus” li cas, nws yog kev daws lawv. Thiab tam sim no nws muaj peb muaj zog txhawb cov ntsiab lus.

Yuav ua li cas txog koj kev nthuav qhia? Ua koj siv cov npaj lub cuab tam tuaj nrog muaj zog txhawb cov ntsiab lus? Ua koj muab lawv mus rau hauv lub Triple S Formula, raws li Amita tau ua li cas?

———

Fejlesztésére erős ÖSSZEFOGLALÓ
Miután megtervezte az üzenetet kifejlesztett fel, és ismerje meg a közönség, akkor abban a helyzetben, hogy meghatározza a hús és a burgonya a bemutató, és a cél az, hogy mindig, hogy eltolja a tudás és a viselkedés a közönség.

„Mit mondjak?” Ez mindig egy jó kérdés, ha úgy tervezi, egy bemutatót. Lehet, hogy van egy nagy felső szintű üzenetet szem előtt tartva, egy nagy ötlet, hogy megosztás, de mit valójában mondani?

A legjobb módja, hogy dolgozzon ki a tartalmat a szervezet számára a bemutató, hogy ötletroham azt. Ne feledje, hogy a már sokat tanultam elemezve a közönség, a gondolkodás arról, hogy mit kell tudni, valamint kérdések esetleg kérni, így van egy csomó tartalom körül áramló fejedben. Most már csak meg kell, hogy ki, és kap ez a szervezett.

Három részből áll a hatékony prezentáció: a bevezetés, a test, és a következtetést. Kezdjük a szervezet, hogy a legtöbb kulcsfontosságú kényszerítő pontot ki először. Ez lesz majd elvezet hogy hozzon létre egy nagyon erős bevezetést és a következtetést.

Íme néhány brainstorming módszert kipróbálni:

Vedd meg a gondolatokat a fejedből a Post-it, érintse meg, ki a billentyűzeten, vagy használja a hüvelykujját az okostelefonon-bármit, ami a legkényelmesebb az Ön számára.

Beszélj, amilyen gyorsan csak lehet, és a hangfelvételt, majd átírja azt.

Felér annyi ötlet, mint akkor, amilyen gyorsan csak lehet.

Ne ítélj ötleteit. Csak rögzítse úgy, ahogy jön. Ha aggódik, mondván buta dolgokat, lehet, hogy végül nem szólt semmit egyáltalán.

Képzelje el, hogy vitatkozunk, aki azt hiszi, hogy a bázison, és van hatvan másodpercig védeni a pozícióját. Rögzítse magad.

Kezdés bárhol. Nem kell kezdeni az elején a bemutató.

Brain tudósok már tudjuk, hogy az új felismerések jönnek pillanatokban, mint ezek. Az „aha!” Jelenleg gyakran tapasztalnak kíséri a „gamma tüske” -a hirtelen felvillanó gamma-hullám tevékenység az egész agykéregben, az agy a kreativitás központja. Ezek gamma tüskék történhet véletlenszerűen, általában akkor, ha „elengedni” a problémát, és csak szabadon társult körül. [21] Így gyors brainstorming munkák. Az összes nagy információgyűjtés tettél már, az agy érett szintetizálni, és kap a legjobb ötleteket ki, pontosan mit kell támogatni a célra.

Mert az új bemutató, Tad úgy döntött, hogy írjon ötleteket gyorsan Post-it jegyzetek. Az előnye ennek a módszernek, hogy ő is csoport, és intézkedik a jegyzeteket, amikor kész brainstorming. Lásd Tad feljegyzései a következő oldalon.

 

Most Tad feladata az volt, hogy ezek a gondolatok egy szerkezetet.

Először is tedd logikai csoportokba, és adott egy címkét minden csoportnak.

Aztán rendezett a gondolatok minden csoportban olyan sorrendben, hogy logikusnak tűnt neki: kezdődik az adatokat, mondják el, hogyan kapta az adatokat, majd magyarázza az adatokat (lásd a végső sorrendben a következő oldalon).

Végre Tad kellett eszméit szervezett, és beletelt csak mintegy fél óra kell csinálni ezt a munkát. Bár a részletek még a műszaki, a bemutató egyszerű lenne: Az új versenyoverallok gyorsabb volt, mint bármely más ruha tudta bizonyítani, hogy

 

gyorsabb, és tudta megmondani, miért volt gyorsabb. Ez volt minden hallgatóját szükséges, hogy átalakítsák paradigma. Bármi több csak rendetlenséget az agyukat, sáros a hatását az adatokat, és a késedelem a döntést.

Próbáld ki magad. Brainstorm saját ötleteket, majd csoportos őket. Hol látja a kapcsolatok között az ötletek? Shoot legfeljebb három fő csoportba, majd intézkedik az ötleteket, hogy az egyes csoportokon belül. Ezek a csoportok lesz a fő téma a bemutató.

Három féle Charm
Miért Tad felér három csoport az ötletek? Miért nem négy, öt vagy hat?

Mert okos. Tudja a hatalom a „három”. Pszichológusok azt találták, hogy ha megpróbál meggyőzni valakit, három állítások meggyőző, két gyakran nem elég, de a négy túl sok. Professzorok Suzanne B. Shu és Kurt A. Carlson mondjuk „Több állítások jobbak, amíg a negyedik állítás, amely időpontban [hallgatók] lásd a követelések szkeptikusan.” A kutatók hívják ezt a hatást a „varázsa három”, és gyanítom, hogy van valami köze, hogy mennyi az átlagos ember képes kezelni a rövid távú memória. [22]

Természetesen nagy kommunikátorok mindig is ismert, a varázsát három; ezért gyakran jelen a három ötlet, három fő pontot, vagy három megállapítás, hogy támogassa a követelést. Lincoln beszélt, hogy „a kormány a nép, a nép által és a népért.” A francia beszélnek a „szabadság, egyenlőség, testvériség”. Caesar azt mondta: „Azért jöttem, láttam, elfoglalta.” (Közlemény mi most adtam három példát.)

„Senki sem emlékszik több mint három pontot.”

-Philip Crosby

Történetek, dalok, viccek és teljes hármas ( „Három fiúk besétál egy bárban …”). Természettudós Diane Ackerman reflektál ezt a mintát: „Nem vagyunk annyira szerelmes minták, hogy megszállottan létre a saját, gyakran hármasok, például reggel, délben és este; Macbeth három furcsa nővér; A három napkeleti bölcs; vigyázz, kész, rajt; a Sonata háromrészes formában; A Genie neve három kívánság; kis, közepes és nagy; ABC; Boglárka és a három medve; a három kismalac; stb. Három tűnik a minta választás.”[23]

Ne felejtsük el, azt mondtuk, a bemutató három részből áll; Az intro, a test és a következtetést. Tehát most, akkor három fő pontja a szervezet, hogy támogassa a célra. Most úgy dönt, milyen sorrendben, hogy őket.

Amazon e il logo di Amazon sono marchi di Amazon.com, Inc., o delle sue affiliate.