SVILUPPARE PUNTI CHIAVE DI FORZAUna volta che hai

TheMummichogblog è un partecipante al Amazon Services LLC Associates programma, un programma di affiliazione pubblicitario progettato per fornire un mezzo per siti per guadagnare tariffe pubblicitarie con la pubblicità e il link al amazon.com. Amazon, il logo di Amazon, AmazonSupply, e il logo AmazonSupply sono marchi di Amazon.com, Inc. o delle sue affiliate.

Ana telung bagean menyang presentation efektif: pitepangan, awak, lan kesimpulan. Kita miwiti karo awak kanggo njaluk paling TCTerms tombol milutaken kita metu pisanan. Iku banjur bakal nuntun kita kanggo nggawe sing wiwitan banget kuat lan kesimpulan.

Kene sawetara cara brainstorming kanggo nyoba:

Njaluk kabeh pikirane metu saka sirah ing Post-, tutul metu ing keyboard, utawa nggunakake jempol ing smartphone-apa Panjenengan paling nyaman kanggo sampeyan.

Dhiskusi minangka cepet sing bisa lan ngrekam swara, banjur transcribe iku.

Teka munggah karo akeh gagasan sing bisa, minangka cepet sing bisa.

Aja padha ngadili gagasan. Rekam wae wong lagi teka. Yen sampeyan lagi kuwatir bab matur bab bisu, mung bisa munggah matur apa-apa ing kabeh.

Mbayangno sampeyan lagi Debating wong sing mikiraken sampeyan mati basa, lan sampeyan duwe sewidak detik kanggo defend posisi sampeyan. Ngrekam dhewe.

Mulai ngendi wae. Sampeyan ora kudu miwiti ing awal presentation.

ilmuwan otak saiki ngerti sing pemahaman anyar teka ing wektu kaya iki. Ing “aha!” wayahe kita asring pengalaman iki diiringi dening “gamma spike” -a lampu kilat dadakan saka kegiatan gamma-gelombang tengen neocortex, tengah kreatifitas ing otak kang. mancep gamma iki kelakon kanthi acak biasane nalika “Ayo menyang” saka masalah lan mung free-digandhengake watara. [21] Sing dienggo brainstorming carane cepet. Karo kabeh informasi gedhe kumpul iya wis, otak mateng kanggo synthesize lan gagasan paling metu-persis apa sing perlu kanggo ndhukung waé.

Kanggo presentation anyar, Tad milih kanggo nulis gagasan kanthi cepet ing Post-iku cathetan. Ing kauntungan saka pendekatan iku bisa klompok lan ngatur cathetan nalika piyambakipun rampung brainstorming. Ndeleng cathetan Tad ing kaca sabanjuré.

 

Saiki proyek Tad kang ana kanggo menehi gagasan sawetara struktur.

First, wong sijine mau menyang kelompok logis lan marang label kanggo saben klompok.

Banjur disusun ing gagasan ing saben klompok ing urutan sing ketoke logis kanggo wong: miwiti karo data, pripun kang tak data, lan banjur nerangake data (ndeleng dhaftar pungkasan ing kaca sabanjuré).

Ing Tad pungkasan wis gagasan diatur, lan njupuk wong mung bab setengah jam apa karya iki. Senajan rincian padha technical, presentation bakal prasaja: miturut racing anyar iki luwih cepet saka setelan liyane, kang bisa mbuktekaken iku

 

luwih cepet, lan ngomong apa iku luwih cepet. Iki kabeh pamireng kang perlu kanggo ngalih paradigma sing. Tindakan liyane mung bakal keruwetan sing pemikiran, muddy impact saka data, lan wektu tundha keputusane.

Coba dhewe. Brainstorm gagasan dhewe lan banjur klompok mau. Where kowé weruh sambungan antarane gagasan? Moto kanggo ora luwih saka telung klompok utama, banjur ngatur gagasan supaya ing saben klompok. Grup iki bakal dadi topik utama presentation.

Telung kang Pesona
Yagene Tad teka munggah karo telung kelompok gagasan? Apa ora papat utawa lima utawa enem?

Amarga wong iku pinter. Panjenengané pirsa daya saka “tiga.” Psikologi wis ketemu sing, nalika sampeyan lagi nyoba kanggo ngarih-arih wong, telung claims sing ngyakinake, loro asring ora cukup, nanging papat akeh banget. Professors Suzanne B. Ping lan Kurt A. Carlson ngomong, “claims More sing luwih apik nganti pratelan papat, kang ing wektu [pamireng] ndeleng kabeh claims karo skepticism.” Peneliti nelpon iki efek ing “Pesona telu,” lan Suspect wis soko apa karo carane akeh wong rata-rata bisa nangani ing memori short-term. [22]

Mesthi, komunikator gedhe wis tansah dikenal bab Pesona telung; sing kok padha kerep saiki telung gagasan, telu utama, utawa Katelu temuan kanggo ndhukung pratelan. Lincoln ngandika saka “pemerintah wong, dening wong, lan kanggo wong-wong.” Perancis nganggo “kamardikan, podo, lan persaudaraan.” Caesar ngandika, “Aku teka, aku weruh, Aku ngarah.” (Catetan kita mung marang telung conto.)

“Ora ana kang bisa ngelingi liyane saka telu.”

-Philip Crosby

Stories, songs, lan Lawakan kebak udan ( “Wong lanang telu lumaku menyang bar …”). Naturalist Diane Ackerman nuduhake ing pola iki: “We lagi dadi ing katresnan karo pola kita obsessively nggawe kita dhewe, asring ing threesomes, kayata esuk, awan, lan bengi; telung sadulur aneh Macbeth kang; telu wong wicaksana; siap, pesawat, pindhah; sonata a kang wangun telung bagéan; genie ing iku amal telu wishes; cilik, medium, lan gedhe; ABCs; Goldilocks lan telu bruwang; telu babi sethitik; lan ing. Telung katoné pola kita pilihan. “[23]

Elingi, kita ngandika presentation punika ing telung bagean; Intro, awak, lan kesimpulan. Dadi saiki, sampeyan duwe telu tombol ing awak kanggo ndhukung waé. Saiki arep supaya apa kanggo sijine wong ing.

Triple S Formula
Carane ngirim saiki Nilai?

We ngerti sing wong elinga iku pisanan lan pungkasan padha krungu. Padha uga elinga informasi bola. prinsipipun ingkang prasaja: Make titik kawitan lan pungkasan-Ambalan bakal bantuan wong elinga lan ngerti.

Kita ngerti sing memori leaky, sing kita elinga mung bit lan bagéyan apa kita krungu, lan sing akèh apa kita mikir kita elinga salah. Psikologi ngomong, “Saka pemahaman kanggo memori ana pirang-pirang kesempatan kanggo informasi kanggo bisa kliru dienkode” [24] -in tembung liyane, pirsawan mung bakal ora njaluk iku hak kajaba sing Cut bali ing kesempatan sing kanggo pangerti sampeyan.

Sing liya matur pisanan apa sing pengin wong elinga-lan mbaleni iku pungkasan. Iki menehi nilai tombol emphasis. Sampeyan uga kudu alon mudhun lan nganggo cetha nalika ngirim nilai tombol. Miturut profesor CUNY lan pakar komunikasi digital Cathy Davidson, “Nalika introduce produk ing awal komersial lan nalika ngirim line doyo ing mburi, diction iku akeh luwih alon lan tembung sing kasebut kanthi teliti, e-nun-ci -a-ted. “[25]

Sampeyan kudu negara saben titik tombol, ndhukung iku, lan ngringkes iku. Kita nelpon sing Formula Triple S.

Anak loro conto iki luwih gampang mangertos?

Conto 1:
“Ing zippers lan lapisan diselehake kanggo mundhakaken faktor permeabilitas kira-kira 2 liter saben meter per detik. Tambahan, miturut wis rada undersized amarga pangukuran pasukan sing sensitif ukuran miturut lan nggawe prabédan watara 7 persen ing drag aerodinamis, minangka geser iki nuduhake. Miturut undersizing kita bisa nambah permeabilitas dening ing paling 2 liter lan Mungkin liyane. Nanging temonan nyata iku tekstur, struktur sharkskin dimpled rukun. Ing lan mikroskop elektronik ing trowongan angin struktur iki katon ngaktifake bab 7 liter permeabilitas tambahan liwat Course ngleyang 250-meter. ”

Conto 2:
“Sing cocog karo dibangun dadi bab 11 liter liyane permeable saka cocog ing pasar. Punika cara ngilangi mudhun:

“We njaluk 7 liter saka desain temonan kita nggunakake tekstur, sharkskin dimpled-ngrajut, kang kita mbuktekaken nggunakake mikroskop elektron ing trowongan angin simulating mesthi ngleyang 250-meter.

Amazon e il logo di Amazon sono marchi di Amazon.com, Inc., o delle sue affiliate.