Ti sei mai chiesto come funzionano i bodycam di po

TheMummichogblog è un partecipante al Amazon Services LLC Associates programma, un programma di affiliazione pubblicitario progettato per fornire un mezzo per siti per guadagnare tariffe pubblicitarie con la pubblicità e il link al amazon.com. Amazon, il logo di Amazon, AmazonSupply, e il logo AmazonSupply sono marchi di Amazon.com, Inc. o delle sue affiliate.

Dè na buannachdan a th ‘ann an todhar?

A bharrachd air daingneachadh bhun-bheachdan cunntachalachd agus ùghdarras, tha na bodhaigean sin a ‘toirt seachad grunn bhuannachdan eile, anns a bheil na leanas:

Bu chòir casaidean mu dhroch obair a bhith a ‘lughdachadh mar thoradh air fianais chruaidh;
Bidh sgrùdaidhean air an neartachadh le fianais lèir-chlaistinneach, a ‘gabhail a-steach amannan èiginneach mar nuair a dh’ fheumas oifigearan poileis a bhith ag obair air fòirneart dachaigh;
Barrachd èifeachdais sa phròiseas laghail;
Eadar-obrachadh nas fheàrr eadar a ‘phoball agus na poileis;
Àrdachadh eadar-aghaidh a ‘phoileis leis a’ phoball;
Le bhith a ‘faighinn eòlas air bunaitean de shuidheachaidhean fìor-beatha airson trèanadh poileis nas fheàrr.
Tha Feachd a ‘Phoileis cuideachd air poileasaidh a-staigh a thoirt a-steach a tha a’ dèanamh a ‘èigneachadh airson a h-uile Oifigear Poileis Obrachadh gus an bodhaig a chaitheamh cho luath’ s a bhios iad ag aithris airson obair. Mar sin, nuair a tha fios aig oifigear poileis no tha sin aig oifigear poileis a ‘phoball leis a’ phoball, gu sònraichte ann an cùisean casg, sgrùdadh, agus no lorg eucoirean, bithear a ‘cur an gnìomh gu fèin-ghluasadach.

Ciamar a tha iad ag obair?

Tha grunn fheartan ùr-ghnàthach aig na camarathan sin, a tha a ‘toirt a-steach:

Bubair – nuair a thèid an camara atharrachadh gu modh tachartais, tòisichidh e a ‘clàradh sa bhad aig dà mhionaid gus a bhith martach ris a h-uile suidheachadh a dh’ fhaodadh a bhith ann;
Bidh Holsters SMART – Bidh bodhaigean a ‘tabhann feartan fèin-ghluasadach do dh’ oifigearan poileis ann am amannan breithneachail ann am amannan breithneachail, leithid nuair a tha feum air gunnaichean no blasad a chleachdadh. Gu fìrinneach, ma lorgas oifigear e fhèin ann an suidheachadh far a bheil feum air teine-teine, bidh feum air a ‘bhodhaig-bodhaig an rud mu dheireadh air inntinn. Ach tha e deatamach na h-amannan sin a chlàradh airson fianais agus tha am feart seo a ‘dèanamh cinnteach gu bheil an camara air a thionndadh gu fèin-ghluasadach.
Camar-chaora rabhaidh bodhaig air an làrach – tha feartan suaicheantas eile a ‘toirt a-steach mothails fèin-ghluasadach a lorgas aon oifigear poileis ag obair còmhla ann an gnìomhachd.
Putan Bookmark – Leigidh seo le oifigearan mionaid sònraichte a thoirt fa-near, leithid nuair a bhios altercation a ‘tachairt.
Modh obrach beò – faodar a bhith a ‘fuireach beò. Faodaidh am feart seo a bhith gu sònraichte cuideachail tro obair àrd-sluaigh oir tha e a ‘toirt seachad biadh beò air na tha a’ tachairt air an talamh.
Am faca tu na bodhaigean sin ann an gnìomh?

https://othjournal.mt/evered- ann an-hoW-owpolice-woodCams- Obair/

————

Да ли се икад запитали како раде полицијске каросерије?

Полиција Полиције Малте пролазе “стратегију трансформације” у настојању да модернизује своје главне улоге и функције. Опсежни рад који се обављају у оквиру силе се показује плодом и такође се одражава и у повећању поверења јавности, повећавајући се са 54% на 58%, што је потврђено недавним истраживањем евробарометра. Исти исту анкету је такође показало смањење од 8%, од 38% на 30% оних који немају поверења у силу.

Резултати су, несумњиво, нису постигнути преко ноћи. У ствари, током протеклих месеци влада је уложила скоро 5 милиона евра у нове иницијативе, фокусирајући се на више полиције оријентисане на услужно, а не и конвенционалну дисциплинску силу, а које смо навикли као народ и земљу.

Видели смо главне унутрашње развојне догађаје у оквиру снаге, сарадњу у континуираном професионалном развоју са студијама на Малти, и у току пројекат полиције у заједници.

Али можда један од најпотсетнијих развојних догађаја је увођење бодицама на полицијске униформе, са инвестицијом од око милион евра. Први овакав начин, овај пројекат почиње силу да постане транспарентнија и одговорнија у свом пословању.

Са свим системима и опремом на месту, каросерије сада користе сваки оперативни полицајац. Једна од његових главних карактеристика је да се уређај активира на тренутни начин након што постоји контакт са јавношћу.

Које су предности боди каросерија?

Поред појачања концепата одговорности и овлашћења, ови каросерије пружају различите друге предности које укључују следеће:

Наводе о лошим полицији требало би да смање због обезбеђених напорних доказа;
Истраге ће бити ојачане аудио-визуелним доказима, укључујући критичне тренутке попут када полицајци морају да делују на извештаје о насиљу у породици;
Већа ефикасност у правосудном процесу;
Побољшана интеракција између јавности и полиције;
Унапређење интерфејса полиције са јавношћу;
Доступност снимака сценарија у стварном животу за бољу полицијску обуку.
Полицијске снаге је такође увела унутрашњу политику која је чини обавезним да сви оперативни полицајци носе бодицам чим они извештавају о раду. Стога, када полицајац зна или има разлог потенцијалне интеракције са јавношћу, посебно у случајевима превенције, истраге и откривања кривичних дјела, бодицами се аутоматски активирају.

Како раде?

Ове камере имају низ иновативних функција које укључују:

Пуферирање – Када је камера прешла на режим догађаја, он започиње снимајући одмах у две минуте унапред како би били чињенични са сваки могући сценариј;
Смарт Холстерс – Бодицамс нуде аутоматизоване карактеристике полицајцима у критичним тренуцима, као што је када постоји потреба за коришћењем ватреног оружја или тазера. Реално, ако се официр нађе у ситуацији у којој је потребно ватрено оружје, прелазак на бодицаму је последња ствар на његовом уму. Ипак је пресудно записати ове тренутке ради доказа и ова функција осигурава да се камера аутоматски укључује.
Вишеструке камере на лицу места на лицу места – Остале паметне функције укључују сензоре за аутоматизацију који откривају друге телеКамске у подручју и аутоматски се укључују ако је активиран, стога помагање више полицајаца који раде заједно у операцији.
Дугме Боокмарк – То омогућава службеницима да примете одређени тренутак, попут када дође до препирке.
Режим рада уживо – може се стримити уживо. Ова функција може бити посебно корисна током операција високог обезбеђења јер пружа ахтрист уживо шта се дешава на терену.
Јесте ли видели ове каросерије у акцији?

хттпс: //тхејоурнал.мт/евер-вондеред-хов-полице-бодицамс-ворк/

———-

O kile a ipotsa hore na mapolesa a mapolesa a sebetsa joang?

Matla a mapolesa a Malta a ntse a e-ba le ‘phetoho ea’ phetoho ‘boitekong ba bona ba ho ithuta mesebetsi le mesebetsi ea eona e kholo. Mosebetsi o moholo o entsoeng ka matla o ipaka ho beoa keketseho ea tšepo ea phatlalatsa, o ntseng o eketseha ka 54%, joalo ka tlhahlobo ea eurobarometer ea Eurobarometer. Tlhahlobong ena e bile e bonts’a ho fokotseha ha 8%, ho tloha 38% ho ea 30%, ea ba sa tšepeheng matla.

Amazon e il logo di Amazon sono marchi di Amazon.com, Inc., o delle sue affiliate.